Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 32LK6200PLA, televizor Smart cu WebOS

Televizorul Smart LG 32LK6200PLA are ca și sistem de operare WebOS, iar acesta e conceput de acest brand. Discutăm de o versiune mai nouă, motiv pentru care are toate caracteristici speciale. Sunt preinstalate multe aplicații, dar voi puteți instala suplimentar și altele. La un așa preț nu veți vedea telecomanda Magic Remote în pachet, însă nu costă foarte mult și o puteți lua ca accesoriu pe lângă televizor. Gadgeturile pe alb arată foarte bine în camere luminoase sau poate vreți să-l asortați cu ceva din camera respectivă.

Sunt foarte puține televizoare de culoarea albă pe piață, iar acesta chiar îmi place pentru că e alternativă la seria LK6100PLB. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poate fi un bun monitor pentru că are o rezoluție bună și dotări conforme generației, nici nu e nevoie de boxe pentru că oferă un efect surround.

Pentru navigare pe web puteți renunța la telefon, pentru că fiecare sistem de operare are browser web. Telecomanda de care vă ziceam mai sus are microfon integrat pentru că televizorul are tehnologie avansată de recunoaștere vocală. Puteți doi să-i spuneți ce vreți să căutați, iar el va recunoaște cu ușurință ce i-ați spus.

Păreri pro și contra

Veți observa că veți beneficia de o imagine de calitate cu Active HDR (HDR10 Pro și HLG Pro), procesorul de imagine Quad Core, Dynamic Colour, Resolution Upscaler și altele. Cu alte cuvinte, imaginea prinde viață pentru că va fi mai luminoasă, cu mai multe culori, nuanțe de negru mai profunde și rezoluția ca și scalată la cea maximă. E recomandat să redați doar conținut de calitate, adică rezoluția să fie cât mai mare, pentru a vă bucura de o calitate superioară. Are un design atrăgător pe alb care cred că o să vă placă, dar există și o serie pe negru după cum am menționat mai sus.

LG 32LK6200PLA e o soluție Smart accesibilă care și arată bine pe alb și poate fi instalat chiar în dormitor. Sunetul e unul de calitate pentru că aveți tehnologii foarte bune și o putere maximă de 10W.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu