LG 32LK6100PLB, televizor Smart Full HD

Televizorul de 80 cm numit LG 32LK6100PLB are tehnologii foarte multe pentru o imagine cât mai reală și un sunet clar. Acesta e unul dintre puținele modele cu rezoluție Full HD de pe piață. Nu are sens un televizor 4K dacă nu veți viziona conținut atât de detaliat și poate că nu sunteți o persoană pretențioasă. Plus că la un ecran de 80 cm nu ar ieși în evidență detaliile, însă în opinia mea un model peste 100 cm trebuie să fie 4K. Acesta poate fi pus în orice cameră deoarece nu e foarte mare sau chiar pe perete dacă aveți suportul compatibil.

Televizorul arată foarte bine și se vede din poza de prezentare că rulează un sistem de operare foarte bun – WebOS. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un televizor bun nu trebuie să fie 4K, ci trebuie să ofere dotările necesare pentru a vă bucura de o imagine cât mai calitativă. Să nu uităm nici de sistemul audio care e de 10W și oferă o sonorizare clară, puternică și cu efect surround (Virtual Surround Plus).

Tunerul TV al acestui televizor e DVB-T2/C/S2 și sunt destul de multe televizoare care îl au. Se poate conecta cu sau fără fir la internet deoarece are conector LAN și WiFi ca multe alte televizoare Smart.

Păreri pro și contra

Imaginile prind viață cu tehnologiile de imagine: Dynamic Color, procesor Quad Core, HDR activ, Resolution Upscaler (îmbunătățește rezoluția dacă e inferioară) etc. Interfața e destul de ușor de folosit cu telecomanda potrivită și mult peste un software standard. Conectivitatea e foarte bună și veți putea folosi chiar telecomanda Smart – Magic Remote, pentru că există conectivitatea bluetooth. Aceasta nu e inclusă, însă nu are un preț mare și merită să o cumpărați alături de un suport de perete sau soundbar.

LG 32LK6100PLB e echipat și player integrat dacă vă doriți să redați filme sau muzică din altă sursă (conectați un stick USB). Slotul CI+ e standard pe multe televizoare și dacă nu recepționați posturi HD, îl puteți încerca. Aplicațiile oferite sunt destul de multe și Netflix e un serviciu interesant.

Te-ar mai putea interesa