LG 32LK530

Televizorul LCD LG 32LK530 e un nou LCD din gama LG și seamănă destul de mult la detaliile tehnice cu LG 32LK450. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și e recomandat de prețul mic, faptul că arată bine, că e un televizor FullHD, playerul multimedia și alte caracteristici care le voi prezenta în paragrafele ce urmează.

Poze

Pornit
Per ansamblu

Specificaţii tehnice și caracteristici esențiale

LG 32LK530 este un televizor LCD Full HD care impresionează prin designul LG Infinia, funcțiile Picture Wizard și Clear Voice, senzorul inteligent de lumină, suportul Full HD 1080p, conectivitatea Simplink și DivX HD.

Ecranul lui 32LK530 este unul LCD de 81-82 centimetri (32 inci) și are câteva caracteristici care pe mine m-au impresionat, adică rezoluția de 1920 pe 1080 pixeli, contrastul de 150 mii la unu, imaginea cursivă de 100 herți (frame rate), luminozitatea de 450 candele pe metru pătrat și tehnologiile de îmbunătățire a imaginii cum sunt Picture Wizard , XD Engine și 24p Real Cinema.
Televizorul e HD Ready și Full HD grație rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli care am specificat-o și mai sus.

Pe partea de sunet are două difuzoare de 10 W fiecare și ca o caracteristică specială a sunetului trebuie menționată Infinite Sound.
Nu are funcția PIP, dar stă foarte bine pe partea de conectivitate deoarece are 3 HDMI-uri, D-Sub și USB. Consumul de curent al lui 32LK530 e de circa 84 W, iar în mod de veghe e de 0,3 W. Culoarea televizorului e neagră și garanția e de 2 ani ca la orice TV.

Păreri pro şi contra

Pro: timp de răspuns de circa două milisecunde, arată bine datorită designului Infinia, este un TV ieftin, are player multimedia integrat, are HDMI, suport Full HD (e un TV FullHD), imaginea e cursivă (astfel e perfect pentru filme Blu-ray și jocuri de pe console), iar diagonala ecranului e mare – are 32 inch.
Contra: nu are ecran iluminat LED

Preţuri (cel mai mic preţ)

1499 lei este un preț aproximativ pentru acest TV care mi se pare a fi și cel mai mic preț de pe piață pentru acest LG super dotat și ieftin. LG 32LK450 și LG 32LK430 sunt două televizoare similare cu cel prezentat în acest mini review și cred că ar trebui să aruncați o privire și al ele.

Concluzie

Televizorul LCD LG 32LK530 e un televizor nou de la producătorul LG și este unul dintre cele mai ieftine TV-uri de pe piață și sunt sigur că multă lume îl va achiziționa datorită faptului că are o diagonală de 32 țoli și suport FullHD pentru filmele Blu-ray.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „LG 32LK530”

  1. Calitatea imaginii e cam aceeași la ambele televizoare, dar eu ți-aș recomanda să cumperi modelul lk530 deoarece e mai nou și ar putea să aibă un firmware mai nou și mai capabil decât la c530.

  2. Mie imi place modelul mai nou si pot sa spun ca imaginea se vede foarte clar chiar daca nu are led.

  3. eu am un astfel de produs lg 32lk530 si merge super bine…doar ca unele subtitrari de pe USB nu le deschide……., am dat si update la firmware si tot asa…..ma pote ajuta cineva ce sa fac ….

Comentariile sunt închise.