LG 32LK510BPLD, televizor cu jocuri și USB media player

Acest Game TV LG 32LK510BPLD e unul dintre puținele variante de pe piață care oferă jocuri integrate, însă e necesar acel gamepad de la LG pentru a le juca. Acel periferic poate fi folosit ca telecomandă și mă refer doar la funcțiile clasice. Chiar dacă interfața e una prietenoasă, nu e vorba de cunoscutul WebOS de pe Smart TV-uri. În meniu găsiți: introducere listă, setări, media player, înregistrări, ghid TV, listă programe, setări rapide, programare și editare canale.

Din poza de jos se vede interfața și cele trei jocuri interactive care le pot juca copiii voștri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La capitolul imagine veți vedea ceva mai multe tehnologii pentru că sunetul poate fi îmbunătățit dacă conectați un sistem audio. Imaginea va fi una splendidă doar dacă alegeți conținut HD, iar cel cu rezoluție inferioară va fi îmbunătățit cu Resolution Upscaler. O tehnologie similară a apărut prima dată pe televizoarele 4K, însă e mai avansată.

Dacă sunt puține posturi TV care oferă filme noi, eu aș conecta laptopul la acesta și l-aș folosi ca monitor. Chiar dacă rezoluția nu e Full HD, diagonala generoasă va fi apreciată deoarece vizionați filme de la distanță.

Păreri pro și contra

Evident, sunt foarte puține televizoare care oferă jocuri și aici nu mă refer la cele Smart, iar LG s-a gândit la toată familia. Când alegeți un brand cunoscut, veți alege calitate și fiabilitate la un preț corect. Bineînțeles, sunt o mulțime de televizoare ieftine dar nu toate oferă caracteristici speciale ca și acesta. Beneficiați de un sunet de calitate și puternic în caz că nu vă aflați într-o cameră foarte mare. Îmi place că puteți înregistra orice de pe el și să redați fișiere media, însă televizorul nu are memorie internă, ci trebuie să vă folosiți de o memorie USB. Cele cu interfață USB 3.0 sunt preferatele mele pentru că filmele de pe PC se copiază mult mai rapid.

LG 32LK510BPLD se adresează celor care vor un televizor modest pentru un buget accesibil, iar dacă vreți o interfață ci Netflix atunci e cazul să alegeți unul Smart. Bineînțeles, abonamentul lunar e contra cost și nu e ca Youtube-ul.

Te-ar mai putea interesa