LG 32LK500BPLA, televizor 80 cm la preț bun cu Resolution Upscaler

Un televizor nu foarte mare a acestui brand sud-coreean este acest LG 32LK500BPLA. Îmi place pentru că oferă exact ce aveți nevoie pentru a viziona posturi TV la calitate superioară și aici mă refer la tehnologia Resolution Upscaler. Aceasta mărește calitatea conținutului cu rezoluție inferioară și am mai văzut o tehnologie similară pe televizoarele 4K. Chiar dacă unele posturi TV nu sunt HD, imaginea va fi îmbunătățită pentru a deveni cât mai detaliată. Bineînțeles, televizorul poate rula conținut media și de pe un stick USB dacă va fi conectat la USB-ul televizorului.

Designul e același ca la televizoarele Smart, doar că pe acesta nu aveți acel software și se explică datorită prețului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Gama 2018 arată foarte bine și se vede din poze, însă în realitate televizorul arată ceva mai bine. E foarte subțire pentru acest segment și arată bine pus chiar în sufragerie. Se adresează celor care vor un televizor de buget cu sunet clar, iar tehnologiile sunt foarte import: Clear Voice și Virtual Surround.

Ecranul nu e cel mai mare de pe piață, însă dacă nu veți sta departe de el, atunci nici nu mai are sens să discutăm de diagonala sa. E echipat cu cele mai uzuale porturi și cu un tuner TV de ultimă generație.

Pachetul include accesoriile standard, deci dacă vă gândiți să-l montați pe perete, trebuie să-l cumpărați separat (VESA 200 x 200).

Păreri pro și contra

Playerul multimedia al acestui model are funcție de redare media (muzică, poze, filme), pe când altele au doar funcție de înregistrare TV. Slotul CI+ a devenit standard din câte observ, adică nu cred că mai sunt televizoare care nu-l au. Sunetul e clar și bogat, iar dacă vă doriți o putere mai mare se poate conecta un sistem audio suplimentar la acesta. Cu un buget puțin mai mare puteți alege un Game TV de la acest brand, care are preinstalate niște jocuri și trebuie cumpărate controlere (gamepad LG AN-GR700 – 100 lei).

LG 32LK500BPLA e ceva mai simplu și mai atractiv ca preț. Poate că acest aspect e foarte important dacă mai vreți să mai cumpărați ceva alături de acesta sau încă unul pentru o altă cameră.

Te-ar mai putea interesa