LG 32LJ610V, televizor Smart cu Clear Voice III

Televizorul LG 32LJ610V e superior variantelor din seriile inferioare, cum e și seria LJ590U. Diferențele le veți găsi la rezoluție și rată de refresh, deci experiența de vizionare va fi diferită (mai bună în cazul modelului de mai jos). Televizoarele din gama 2017 arată cam la fel și mă refer strict la cel din segmentul inferior (la cele cu diagonală sub 120 cm). Seriile mai avansate nu oferă variante cu ecran atât de mic, doar ce sens ar avea un ecran 4K cu diagonală atât de mică? Poate în 1-2 ani vom vedea și televizor 4K cu diagonală de 80 cm, pentru cei care chiar vor un astfel de televizor.

Arată foarte bine, de aceea am ales să pun poza de jos dar și un clip cu o prezentarea a acestui model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă nu aveți un monitor performant la PC, acest televizor poate fi cel mai bun înlocuitor deoarece are o rezoluție 1080p și refresh bun. Rata de refresh e importantă atât la jocuri cât și la filme, deoarece ea reduce efectul de blur. Astfel, imaginea e clară dacă alegeți un conținut 720p sau 1080p. Cu Resolution Upscaler veți putea îmbunătăți calitatea imaginii chiar dacă e vorba de un conținut cu rezoluție inferioară.

Sunt destul de multe caracteristici speciale și o mare parte dintre ele sunt de la WebOS. Acesta poate fi pus pe perete dacă aveți un kit de montare compatibil.

Păreri pro și contra

Acesta impresionează prin calitate audio și video, iar sistemul de operare WebOS 3.5 e „cireașa de pe tort”. Un televizor nou are un software actualizat la cea mai nouă versiune, iar caracteristicile tehnice sunt foarte bune. Bineînțeles, are un preț corect pentru ce oferă, dar o să scadă în timp.

LG 32LJ610V merită a fi luat în considerare pentru că e oferit de un brand experimentat și chiar nu aveți ce să-i reproșați. Probabil că pentru o sufragerie mare nu e o alegere inspirată deoarece are un sistem audio de 10W, deci sunetul nu va fi puternic. Poate că dețineți un soundbar de 40 W care poate fi pus pe o comodă sau în fața televizorului.

Lasă un comentariu