LG 32LJ500V, televizor Full HD 80 cm cu USB Movie

Televizorul LG 32LJ500V a fost lansat anul alături de multe alte modele, are un design Slim elegant pe negru. Chiar și modelele accesibile arată foarte bine și piciorușele sunt destul de subțiri. Din păcate, nu are interfață Smart și nici nu putea avea în acest buget, dacă luăm în calcul caracteristicile tehnice. Puteți viziona conținut media doar cu un stick USB conecta la USB-ul televizorului, dar tot nu e ca și cum ați reda de pe un laptop/PC/media player.

Dacă îl vreți pentru o cameră mare și nu vă interesează un televizor mare, merită să luați și un soundbar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Concurența oferă modele HD în acest preț, dar diferența e vizibilă atunci când vizionați un film sau serial TV de pe stick. Calitatea imaginii și a sunetului sunt date și de conținutul ales. E mai simplu să-l folosiți ca monitor, adică să-l conectați direct la desktop sau laptop cu un HDMI. Dacă folosiți un cablu VGA, atunci sunetul se aude în boxele laptopului sau PCului.

Dacă sunteți o persoană care nu-i place prea mult mobilierul, nu trebuie neglijat un kit de montare pentru perete. Astfel, aveți mai mult spațiu în cameră pentru a se putea juca cei mici. Aveți toate motivele pentru a alege un model din gama 2017 și prețul nu e cam același, depinde cu care-l comparați. Bineînțeles, televizoarele se mai ieftinesc că doar există și variante Smart sau 4K care costă undeva la 1500-2000 de lei. Alegerea finală e a voastră în funcție de buget, dar eu aș lua un televizor cât mai performant (WebOS 3.5).

Păreri pro și contra

Pot spune că oferă caracteristici tehnice foarte bune pentru acest buget și funcția de redare USB e un plus pentru orice televizor. Calitatea sunetului e superioară cu Dolby Audio și aceasta e mai importantă decât puterea instalată.

Nu sunt multe poze ori prezentări video cu acest LG 32LJ500V pentru că e de puțin timp pe piață, dar poate vor fi pentru cei interesați. Oricum, arată mult mai bine în realitate și merită pus în sufragerie sau în dormitor.

Te-ar mai putea interesa