LG 32LH590U, televizor Smart cu WebOS 3.0

Televizorul LG 32LH590U nu este unul obișnuit ci unul cu sistem de operare WebOS 3.0. Deci e un Smart TV pe care puteți viziona conținut media folosind conexiunea la internet ori chiar de pe un stick USB sau hard disc. Bineînțeles, vine cu un pachet complet adică cu aplicații, browser web și servicii care vă pot fi de folos. Nu cred că merită să vă faceți un abonament clasic la TV, deoarece sunt destul de multe site-uri de streaming sau optați pentru Netflix. Dacă vreți să vizionați filme de pe PC sau laptop, folosiți cablul HDMI.

Netflix oferă o experiență plăcută chiar și pentru posesorii de televizoare FHD sau UltraHD, doar că abonamentul e diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Calitatea imaginii e superioară chiar dacă nu are o rezoluție ridicată și se datorează tehnologiei Triple XD Engine. Toate televizoarele pot fi folosite ca monitor și pentru a nu ocupa mult spațiu pe birou, le puteți pune pe perete cu un kit de montare VESA. Difuzoarele nu sunt foarte puternice pentru că nici nu e un televizor mare. Sunetul e destul de clar, iar cu niște boxe puteți îmbunătăți experiența.

Poate recepționa posturi HD cu acel tuner dar e vorba de un tuner TV DVB-T2/C/S2 care a devenit standard. Chiar dacă nu pare un model atât de avansat, are tehnologie wireless și două HDMI-uri. Majoritatea caracteristicilor speciale țin de partea Smart a acestui model și sunt destul de numeroase. Totuși, tot nu se compară cu seriile din segmentul superior care oferă și caracteristic tehnice mult mai bune.

Păreri pro și contra

Nu sunt multe televizoare de 80 cm care să aibă un software atât de bun, arată destul de bine și calitatea imaginii e superioară.

LG 32LH590U poate fi cea mai mică și performantă alegere care o puteți face de la acest brand. Nu aș alege un model din generația anterioară, iar acel model poate fi identificat destul de ușor (are WebOS 2.0). Probabil că vom vedea peste câteva luni și versiunea 4.0 dar nu cred că va oferi prea multe îmbunătățiri pe variantele de 32 de inci.

Te-ar mai putea interesa