LG 32LE5500

Televizorul LED LG 32LE5500 este un televizor ieftin de 81 centimetri deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Deşi este un TV ieftin are o mulţime de caracteristici care te-ar face să-l achiziţionezi. Aceste caracteristici care îl recomandă pe LG 32LE5500 sunt ecranul LED, diagonala de 32 inci, designul Infinia, playerul multimedia (care mă gândesc că nu va avea probleme cu redarea mkv-urilor), wireless Avlink, DLNA, Simplink, Netcast TV şi altele. Dacă stau să analizez bine detaliile tehnice atunci pot spune că e foarte asemănător cu LG 32LE3300, dar are mai multe dotări cum ar fi NetCast-ul.

Poze

Din punct de vedere al aspectului toate LG-urile noi arată aproximativ la fel datorită designului Infinia care l-am amintit în majoritatea mini review-urilor la televizoare LG.

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

Televizorul LG 32LE5500 este un TV modern cu tehnologie LED care e foarte dotat pe partea de sunet. Are două difuzoare de 10W fiecare cu caracteristici superioare ca Voce Clară şi altele întâlnite la TV-urile celor de la LG. Ecranul de 80-81 centimetri este unul modic ca mărime şi trebuie să ştiţi că este unul cu suport Full HD datorită rezoluţiei de 1920 pe 1080 pixeli. Restul caracteristicilor ca aspectul imaginii de 16 pe 9, XD Engine şi 24p Real Cinema sunt caracteristici întâlnite şi la alte televizoare produse de LG şi pot spune că 32LE5500 nu vine cu nimic nou la acest capitol. Are player multimedia care poate reda o multitudine de formate de pe USB (inclusiv mkv) şi din păcate nu are tuner digital, dar în majoritatea cazurilor acesta e inutil.

Păreri pro şi contra

Pro: are ecran LED, dimensiunea ecranului e apreciabilă, poate reda mkv fără prea mari probleme, are suport pentru Net Cast, iar ecranul are suport pentru 1080p (puteţi vedea filme Blu-ray fără a pierde vreun detaliu important).
Contra: nu este un Internet TV (dar are NetCast) şi nu are tuner digital (deşi era cam inutil)

Preţuri

2079 lei este un internavl aproximativ de preţ pentru 32LE5500 şi mai mult ca sigur că în perioada ce urmează se va ieftinii şi mai mult. LG 32LE3300 este o alternativă ceva mai puţin performantă la 32le5500. Din păcate, performanţa vine la un preţ ceva mai mare.

Concluzie

Un televizor LED LG 32le5500 este un TV simplu, dar performant, pentru persoanele care vor un televizor simplu cu meniuri nestufoase. Ar fi ideal pentru persoane de orice vârstă, dar în special pentru cei care vor să vadă filme Full HD şi jocuri la calitate maximă.

Te-ar mai putea interesa