LG 32LE3300

Televizorul LED LG 32LE3300 e unul cu o diagonală de 32 de inci, adică 81 centimetri și vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Îl recomandă prețul accesibil, diagonala mare, ecranul LED, playerul multimedia și numărul mare de conexiuni disponibile. Ca alternative ar putea fi LG 32LE5500, LG 32LD350 și LG 32ld750 care unele sunt LCD fără LED BL (iluminare), dar au mult mai multe funcții cum ar fi Wireless Ready și suport pentru rezoluții mai mari. Chiar dacă acest TV este mai sărac în funcții asta nu înseamnă că nu e bun ci doar că este un televizor în adevăratul sens al cuvântului. Cui îi trebuie Interne tar trebui să-ș cumpere un desktop sau un laptop deoarece televizoarele sunt făcute pentru a viziona canale TV și filme.

Poze

Din lateral
Din față

Specificații tehnice

LG 32LE3300 este un televizor cu niște detalii tehnice destul de impresionante cum ar fi ecran de 81 cm iluminat LED și difuzoare de 10W fiecare cu Clear Voice II. Ecranul are o rezoluție HD de 1366 pe 768 pixeli, aspectul imaginii este 16 pe 9, iar imaginile afișate sunt îmbogățite prin caracteristici superioare de sunet cum ar fi Picture Wizard.
Are player multimedia integrat, dar să nu vă așteptați să redea absolut toate formatele video deoarece doar media player profesional o va face. Pe partea de conectori, 32LE3300 are 4 HDMI-uri, Scart și altele. O caracteristică interesantă și foarte utilă este un senzor inteligent care reglează luminozitatea ecranului în funcție de puterea luminii din cameră. Este un TV HD Ready, dar din păcate nu este și Wireless Ready.

Păreri pro și contra

Pro: 32LE3300 e LED, ecranul e mare, arată bine, imaginea e clară (datorit rezoluției bune și iluminării cu LED).
Contra: nu este un TV cu internet, dar sunt sigur că multă lume nici nu dorește un astfel de TV. Dacă avea wireless și LAN atunci 32LE3300 putea fi conectat la alte dispozitive pentru a putea fi redate filme fără a conecta vreun hard prin USB la TV. (LG 32LE5500 ar fi un TV cu suport Net Cast – filme de pe ‘net.)

Concluzie

Acest televizor LED LG 32LE3300 e un TV destul de nou și are în dotare toate funcțiile esențiale. Nu are suport 1080p, dar pentru cei care știu care e faza cu 1080p și 720p e clar că între cele formate nu e mare diferență la anumite distanțe. Deci, producătorii de TV-uri au venit cu televizoare ce suportă 1080p, dar nu ne ajută cu o imagine mai clară deoarece de la o anumită distanță nu se prea vede distanța dintre 720p și 1080p.

4 comentarii la „LG 32LE3300”

  1. intrebare .. acest tv are dvb-t/c mpeg 4? poate fi conectat la cablu RDS si sa prinda posturile digitale.. respectiv hd?

  2. buna … am tv-ul asta si nu imi arata subtitrarea la filmele de pe usb
    ce pot face ca sa imi arate subtitrarea ? pe laptop la acelasi film merge subtitrarea dar cand pun usb-u; in tv nu merge deloc subtitrarea . Ce sa fac ?

Lasă un comentariu