LG 32LD350, TV LCD de 81cm

Acest televizor LCD LG 32LD350 este unul dintre cele mai vândute televizoare LCD datorită funcțiilor sale și are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Vine ca o variantă mai puțin dotată la LG 32ld750. (O altă alternativă ar fi un LG 32LE3300.) Deși, nu are Internet (LAN), ecranul nu este LCD LED, ci doar LCD, acest televizor rămâne perfect pentru vizionarea filmelor Blu-ray și jucarea unui joc pe XBOX sau PlayStation.

Poze

televizor LCD LG 32ld750 1
Test culori
televizor LCD LG 32ld750 2 1
Din spate

Păreri pro și contra

Pro: este un TV de ultimă generație la un preț mic și diagonala are o dimensiune suficientă pentru o sufragerie medie.
Contra: nu are internet și nu este LED. Dar, este un TV simplu pentru persoanele care nu sunt prea pasionate de Internet ori nu vor să fie conectate la Internet tot timpul. Faptul că nu e leduri nu e mare bai deoarece tehnologia LED presupune consum redus de energie cu până la 40% și luminozitate mai mare.

Specificații tehnice și funcții

LG 32LD350 are SimpLink ceea ce presupune posibilitatea controlării cu o singură telecomandă a tuturor dispozitivelor conectate. Astfel apăsând tasta cu numele Simplink puteți controla toate aparatele conectate prin HDMI.
Acest TV are și funcția voce clară 2 ceea ce înseamnă că este îmbunătățit și amplificat automat sunetul intervalului de frecvență al vocii umane pentru ca atunci când apar zgomote de fundal dialogul să poată fi auzit clar. Această funcție poate fi și personalizată.
Difuzoarele lui 32LD350 sunt ascunse în carcasa elegantă a acestuia. Sunetul poate fi reglat prin meniurile televizorului.
Destul de utilă este și funcția Infinite Sound care aduce un sunet surround de cea mai bună calitate.
Are HDMI 1.3 care suportă 30, 36 și 48 biți. Celelalte versiuni de HDMI suportă dor 24 de biți.
Imaginea se poate regla prin intermediul picture wizard și astfel poți vedea filmele cu setările de imagine dorite.

Concluzii

Acest televizor LCD LG 32LD350 este un LCD destul de bun și vine la un preț mic. Este ideal pentru cei care vor un televizor ieftin, dar și de calitate. Rămâne un televizor ideal pentru gaming pe console și vizionat filme la calitate Full HD, adică filme Blu-ray.

Te-ar mai putea interesa

10 comentarii la „LG 32LD350, TV LCD de 81cm”

 1. Ar fi un best buy daca ar fi putin mai ieftin. Nu este scump insa nu este cu leduri. Sper ca la Emag sa fie si ca resigilat ma iieftin cu vreo 300 re roni.

 2. Păi… LG 32LD350 e destul de ieftin la 1299 lei cât e acum la eMAG. Nu e chiar așa de mare diferența între un ecran LED și unul LCD simplu. Diferența se vede mai mult la factura de curent sau poate nici acolo.

 3. Primul gand la acest 32LD350 de la LG este ca in cele din urmă, cineva a facut un televizor bun. Acesta este un TV LCD 32 inch fr tip HD care are o imagine cu adevărat mare, difuzoare interne, cantaresteputun, este foarte uşor si costa sub 400 dolari.
  Am citit multe recenzii pe Amazon si majoritatea celor care l-au cumparat nu au avut probleme cu acesta.
  E foarte usor de reglat si programele ne HD arata foarte bine.
  Acest HDTV afiseaza imagini de inalta definitie exact asa cum ar trebui si per ansamblu il recomand deoarece mi-am luat unul si nu am avut probleme cu el.

 4. Printre suportul pentru mai multe moduri de afişare diferite, inclusiv „Cinema”, „Sport” şi „jocuri” sau Real Cinema Technology se spune ca LG 32LD350 poate a afisa o imagine la 24 de cadre pe secunda. Cu alte cuvinte, acest televizor are numărul de cadre pe secundă pentru a suporta filmele bune. Mai mult, LG 32LD350 oferă Clear Voice II, o caracteristică care sporeşte şi amplifică frecvenţele umane sonore în timpul unui dialog. LG 32LD350 are si caracteristici ergonomice și prietenoase cu mediul pentru a completa arsenalul acestui televizor LCD.

 5. LG 32ld350 e un televizor de ultimă generație care arată foarte bine și vine cu multe caracteristici la bord, dar sunt sigur că multă lume nici nu le va folosi.

 6. Detin acest televizor de cand a aparut pe piata adica din septembrie 2010 si care lam achizitionat cu pretul de 1749 lei si care isi face treaba dar dar ca ori ce tehnologie evolueaza asa ca pentru un tv de ajuns fiind faptul ca are si usb dupa care poti asculta muzica vedea poze si filme inclusiv cu subtitrare e mai mult decat de ajuns

 7. are careva idee daca acest tip de tv suporta smart cardurile de la rds adica sa poti vedea cu ajutorul lui canalele hd si fara decodorul lor si doar cu acest smart card care il au acum in oferta,am inteles de la rds ca doar tv-urile care suporta Ci+ accepta aceste carduri

 8. 32ld350 este compatibil cu smartcardul digi,dar cu un anumit tip de firmware al televizorului.Cu firmware 03.03.13 functioneaza perfect.Am testat si firmware mai nou,dar nu functioneaza

 9. @cescone555: ce setari ai pentru a prinde posturile. eu nu reusesc sa prind nimic nici nu .13, nici cu ultimul de pe site-ul lg.

  mersi

 10. Lcd- ul are imagine f. Buna. Prinde programe digitale direct de pe cablu ceea ce este perfect. M ar interess un suport de masa pt el. L am achizitionat fara.

Lasă un comentariu