LG 32LB5610, TV LED 81 cm

LG 32LB5610 e un televizor care se adresează în principal celora care vor un televizor de 81 cm cu rezoluție Full HD. Face parte din gama 2014, iar softul smart îi lipsește motiv pentru care are un cost de achiziție mic. Imaginea și sunetul sunt foarte bune, iar legat de suportul dts (o caracteristică legată de sunet) pot spune că aparatul îl are… conform site-ului oficial LG.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, dacă e să ne legăm de consumul de curent atunci acesta e unul foarte mic de 41W.
Alături am pus și o imagine cu televizorul pentru a vedea cum arată, iar din această imagine se poate vedea că televizorul are design specific televizoarelor LG de anul acesta (e din 2014).

TV-ul
TV-ul

Detaliile tehnice care te-ar interesa la acest model sunt ecranul mare de 81 centimetri cu rezoluție Full HD, dar și tuner digital triplu. La acest tuner o să folosești cel mai mult partea de DVB-C pentru că la noi televiziune digitală avem doar prin cablu.
Are player multimedia, dar dacă vrei ceva mai bun atunci poți utiliza fără probleme un media player (ca acestea) care să-l conectezi la televizor prin HDMI… acest aparat având doar un astfel de port. La acel port HDMI poți conecta și o consolă, dar nu se poate spune că ar fi un televizor perfect pentru gaming deoarece are MCI 100Hz.

Plusurile acestui model sunt prețul mic, că are cele mai importante dotări, ecranul foarte clar și ușurința cu care poate fi pus pe un perete (și greutatea de circa 6 kilogram ajută în acest sens).
Din păcate nu are soft smart și de aceea nu e un Smart TV, dar acest lucru poți să-l combați cu un player extern… după cum am zis mai sus.

Concluzia mea legată de acest aparat e că își merită banii deoarece chiar e foarte bun. Aș putea spune că e un televizor clasic pe care oricine îl poate utiliza cu ușurință. Din această cauză aș putea spune că e cadoul perfect pentru părinți ori persoane care nu sunt prea pasionate de net pe TV.

Te-ar mai putea interesa