LG 32LB550B, televizor HD de 81cm

Televizorul LG 32LB550B face parte din generația 2014 seria LB550B. Deci, după cod vă puteți da seama că e vorba despre un televizor modern cu ecran de 32 inci (81 centimetri). Iar, în combinație cu rezoluția HD nu o să aveți probleme în a vedea filme HD la o calitate bună. Mai mult, televizorul are triplu tuner HD ceea ce presupune că televizorul poate fi utilizat pentru a vedea canale HD. Costul nu e prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e așa de mic deoarece nu are soft smart, iar suportul Full HD lipsește, dar nu trebuie să vă îngrijorați deoarece nici nu aveți nevoie de așa ceva. Alături am pus și o imagine așa încât să vă faceți o părere despre cum arată acest televizor. Se poate vedea fără prea mari probleme că designul e mult diferit în comparație cu cel din anii anteriori.

Televizorul
Televizorul

Specificațiile sale care contează cu adevărat sunt ecranul măricel de 80-81 centimetri, consumul redus de curent și disponibilitatea mai multor porturi. Nu trebuie să vă deranjeze lipsa dts deoarece nu știu dacă v-ar fi ajutat la ceva prezența acestei caracteristici. LG a optat să nu introducă acest lucru deoarece astfel televizorul e mai ieftin, nemaitrebuind să plătească licențe.

Plusurile acestui model sunt aspectul plăcut, costul de achiziție foarte mic, disponibilitatea a trei tunere digitale și playerul integrat foarte bun.
Probabil că singurul minus e că nu are DTS, dar nu știu câți din voi au nevoie de așa ceva.

Deci, dacă te interesează un televizor simplu cu un excelent raport între preț și calitate atunci îți recomand acest model. Ar putea fi considerat ca fiind un televizor clasic deoarece are doar caracteristicile de care ai nevoie și de aceea e perfect pentru camera copiilor, cadou pentru părinți sau pentru tine.
Dacă o să vrei să-l faci smart atunci trebuie știut că acest lucru e posibil prin conectarea unui player multimedia de aici. Un astfel de player poate să compenseze și lipsa dts deoarece aceste media playere au incorporate decodoarele necesare.

Lasă un comentariu