LG 32LA667S, televizor Smart 3D

LG a lansat noua generație de televizoare a anului 2013, iar LG 32LA667S face parte din aceasta. Mai mult de atât, e oferit drept cadou filmul The Hobbit pe DVD și de aceea o să ai nevoie de un DVD player sau un player precum Samsung BD-ES5000.
Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu costă deloc mult având în vedere că are un ecran mare de 80-81 centimetri, rezoluție Full HD, soft inteligent, tuner triplu și porturi de rețea. Deci, e televizorul perfect pentru cei pasionați de noutate și cu un buget mediu.

Aspect

E un model pe alb, chiar dacă din poza de alături se poate vedea un model pe negru. Ecranul e foarte mare și perfect pentru filme Blu-ray sau HD. În imagine se poate vedea web browser-ul în acțiune, și din câte puteți vedea are un aspect similar celui de pe calculator.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

Venind cu un ecran de 32 de inci cred că e bine să-l montați pe perete cu ajutorul suportului Hama 12026. Imaginea e una foarte clară deoarece are rezoluție 1920×1080 pixeli, suport 3D (inclusiv conversie 2D în 3D) și un MCI de 400.
Puteți naviga pe Internet în voie deoarece are browser web și porturile necesare. De asemenea, pentru a vedea filme de pe un laptop nu trebuie să vă folosiți de HDMI deoarece are varianta wireless – WiDi.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun (comparând generația nouă de la Samsung cu cea de la LG am remarcat să LG-urile sunt mai ieftine și mai dotate… sper să nu greșesc); normal că are și suport DTS așa încât să vă puteți bucura de un sunet cât mai calitativ; poate fi utilizat cu succes la convorbirile prin Skype deoarece e Skype Ready; datorită portului MHL puteți conecta o tabletă pentru a vizualiza conținutul ei și în același timp pentru a o încărca.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ești interesat de un televizor cu toate dotările la pachet atunci modelul 32LA667S ar fi o recomandare din partea mea. Nu costă deloc mult și are to ce te-ar interesa pe parte de tehnologie. Vine la pachet și cu acea telecomandă interesantă ca aspect și funcționalitate de zici că e o armă din filmele SF.

Te-ar mai putea interesa