LG 32LA667S, televizor Smart 3D

LG a lansat noua generație de televizoare a anului 2013, iar LG 32LA667S face parte din aceasta. Mai mult de atât, e oferit drept cadou filmul The Hobbit pe DVD și de aceea o să ai nevoie de un DVD player sau un player precum Samsung BD-ES5000.
Având un preţ bun Vezi prețul special de azi nu costă deloc mult având în vedere că are un ecran mare de 80-81 centimetri, rezoluție Full HD, soft inteligent, tuner triplu și porturi de rețea. Deci, e televizorul perfect pentru cei pasionați de noutate și cu un buget mediu.

Aspect

E un model pe alb, chiar dacă din poza de alături se poate vedea un model pe negru. Ecranul e foarte mare și perfect pentru filme Blu-ray sau HD. În imagine se poate vedea web browser-ul în acțiune, și din câte puteți vedea are un aspect similar celui de pe calculator.

Televizorul

Televizorul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

Venind cu un ecran de 32 de inci cred că e bine să-l montați pe perete cu ajutorul suportului Hama 12026. Imaginea e una foarte clară deoarece are rezoluție 1920×1080 pixeli, suport 3D (inclusiv conversie 2D în 3D) și un MCI de 400.
Puteți naviga pe Internet în voie deoarece are browser web și porturile necesare. De asemenea, pentru a vedea filme de pe un laptop nu trebuie să vă folosiți de HDMI deoarece are varianta wireless – WiDi.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun (comparând generația nouă de la Samsung cu cea de la LG am remarcat să LG-urile sunt mai ieftine și mai dotate… sper să nu greșesc); normal că are și suport DTS așa încât să vă puteți bucura de un sunet cât mai calitativ; poate fi utilizat cu succes la convorbirile prin Skype deoarece e Skype Ready; datorită portului MHL puteți conecta o tabletă pentru a vizualiza conținutul ei și în același timp pentru a o încărca.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ești interesat de un televizor cu toate dotările la pachet atunci modelul 32LA667S ar fi o recomandare din partea mea. Nu costă deloc mult și are to ce te-ar interesa pe parte de tehnologie. Vine la pachet și cu acea telecomandă interesantă ca aspect și funcționalitate de zici că e o armă din filmele SF.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu