LG 32LA620S, Smart TV cu 3D, 200Hz și MHL

LG 32LA620S face parte din noua seria de televizoare care pare să înlocuiască cu succes seriile precedente. Mai precis înlocuiește seria 620S care nu avea un design atât de elegant, iar la această nouă serie aduce și caracteristici mai bune. Prețul e relativ același dacă luăm în considerare prețul de lansare. Nu vă recomand să alegeți modele lansate anul trecut doar dacă vreți neapărat să economisiți bani. Dacă vi se pare cam scump, dar vă doriți un Smart TV pentru sufragerie deci e nevoie și de o diagonală generoasă, există serii cu ecran HD și diagonală de 81 cm care costă vreo 1600 de lei. Bineînțeles nu arată la fel iar rata de refresh e de 100 Hz. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul televizorului dă impresia că ecranul plutește în aer și cam toți producătorii mai cunoscuți au optatat pentru rame înguste și suporturi subțiri.

Din față
Din față
De sus
De sus

Specificații tehnice

În general, LG oferă gadgeturi mai ieftine decât concurența dar cu caracteristici tehnice similare. Pentru cei care nu știu multe despre acesta, 32LA620S are un ecran 1080p de 81 cm, sistem audio cu două boxe incorporate, sunet clar II, MCI 200 Hz, 2D-3D etc. Dual Play se adresează celor care vor să joace jocuri pe consolă în doi (de acolo și denumirea), există posibilitatea să jucați și în modul 3D. Conversia imaginii e o tehnologie de mult apărută și nu e nevoie de un player deoarece are unul incorporat dar nici de filme 3D, deoarece televizorul le convertește singur.

Pentru a viziona filme sau alt tip de conținut media, vă recomand un stick de memorie deoarece e mic și ușor de folosit. Ca oricare alt televizor Smart și acesta are multe porturi HDMI și USB. Majoritatea caracteristicilor speciale țin de faptul că e un Smart TV: Skype, Smart Share, browser web, WiDi, MHL, App Store etc. Deci e aproape ca o tabletă deoarece puteți instala aplicații, naviga pe web ori să socializați.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: apreciez că are multe caracteristici speciale, design foarte reușit, Game World (ideal pentru cei mici), tehnologie 3D, calitatea audio și video.

Minusuri: nu e cel mai ieftin model de 81 cm.

Concluzie

Acest LG 32LA620S e un televizor bun chiar dacă nu oferă o diagonală mare, deoarece oferă multe alte avantaje care le-am menționat anterior și să nu uită că pe parcurs se va mai ieftini, dar nu cu mult. Ca și alternative pot fi Smart TVurile de la Sony, Samsung ori Philips. Deci nu sunt mulți producători care ar putea fi considerați ca fiind o concurență.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 32LA620S, Smart TV cu 3D, 200Hz și MHL”

  1. Ma interesa si pe mine acest model. Am fost intr-un showroom sa il vad. Mi s-a parut ciudat faptul ca, daca impingi usor cu mana ecranul, ramane loc intre rama si ecran destul de mare. Poti baga si un deget. Celelalte ecrane, de la alte TV-uri, sunt fixate bine pe rama. Ce nu mi-a mai palacut a fost grosimea lui. E foarte gros in comparatie cu alte LED-uri, asta zici ca e LCD. Si nu are telecomanda magica inclusa.

Comentariile sunt închise.