LG 32LA6130, TV LED cu suport 3D

LG 32LA6130 e un televizor 3D modern care în acest moment e la promoție deoarece se oferă cadou DVD-ul The Hobbit – An unexpected journey. E numai bun pentru vizionarea filmelor 2D sau 3D, iar pentru a vedea DVD-ul cadou aveți nevoie de un player similar Samsung BD-ES5000.
Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un televizor cu tuner digital dublu, multiple porturi și player integrat care poate reda *.avi și alte formate populare.

Aspect

Se poate vedea că arată foarte bine, iar ecranul fiind mare cred că un suport de tipul Hama 12026 o să vă ajute pentru a monta televizorul pe perete.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

Televizorul 32LA6130 vine cu un ecran LED mare de 32 inci (81 centimetri) care-i foarte clar grație rezoluției Full HD. Acuma, claritatea depinde și de filme. Puteți vedea posturi digitale datorită tunerului DVB-C, iar filmele de pe memorii USB sau harduri externe se vor vedea și ele bine pentru că TV-ul are player multimedia.
Software-ul e unul non Smart, deci televizorul nu e Smart TV, dar are suport 3D ceea ce o să vă ajute să vizionați filmele preferate într-o nouă dimensiune.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; vine cu o mulțime de porturi cum ar fi HDMI și MHL (util pentru conectarea unei tablete la televizor pentru vizionarea conținutului acesteia, iar prin cablul conector se poate realiza și încărcarea dispozitivului); vine cu un player integrat decent care poate reda cele mai uzuale fișiere media; consumul de curent nu e prea mare și de aceea putem spune că e un TV economic și prietenos cu mediul înconjurător.
Contra: nu e Smart TV.

Concluzie

Pe piață sunt multe televizoare, însă la acest preț nu cred că o să mai găsești un model de 32 inci cu suport 3D. Singurul lucru care mai trebuie luat ar fi o pereche sau două de ochelari 3D, deoarece prețul fiind mic nu au inclus astfel de ochelari.
Poate reprezenta un cadou perfect pentru cineva care are zero tangențe cu IT-ul deoarece e foarte simplu de utilizat și ar putea fi considerat ca fiind un televizor clasic.

Lasă un comentariu