LG 32LA6130, TV LED cu suport 3D

LG 32LA6130 e un televizor 3D modern care în acest moment e la promoție deoarece se oferă cadou DVD-ul The Hobbit – An unexpected journey. E numai bun pentru vizionarea filmelor 2D sau 3D, iar pentru a vedea DVD-ul cadou aveți nevoie de un player similar Samsung BD-ES5000.
Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor cu tuner digital dublu, multiple porturi și player integrat care poate reda *.avi și alte formate populare.

Aspect

Se poate vedea că arată foarte bine, iar ecranul fiind mare cred că un suport de tipul Hama 12026 o să vă ajute pentru a monta televizorul pe perete.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

Televizorul 32LA6130 vine cu un ecran LED mare de 32 inci (81 centimetri) care-i foarte clar grație rezoluției Full HD. Acuma, claritatea depinde și de filme. Puteți vedea posturi digitale datorită tunerului DVB-C, iar filmele de pe memorii USB sau harduri externe se vor vedea și ele bine pentru că TV-ul are player multimedia.
Software-ul e unul non Smart, deci televizorul nu e Smart TV, dar are suport 3D ceea ce o să vă ajute să vizionați filmele preferate într-o nouă dimensiune.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; vine cu o mulțime de porturi cum ar fi HDMI și MHL (util pentru conectarea unei tablete la televizor pentru vizionarea conținutului acesteia, iar prin cablul conector se poate realiza și încărcarea dispozitivului); vine cu un player integrat decent care poate reda cele mai uzuale fișiere media; consumul de curent nu e prea mare și de aceea putem spune că e un TV economic și prietenos cu mediul înconjurător.
Contra: nu e Smart TV.

Concluzie

Pe piață sunt multe televizoare, însă la acest preț nu cred că o să mai găsești un model de 32 inci cu suport 3D. Singurul lucru care mai trebuie luat ar fi o pereche sau două de ochelari 3D, deoarece prețul fiind mic nu au inclus astfel de ochelari.
Poate reprezenta un cadou perfect pentru cineva care are zero tangențe cu IT-ul deoarece e foarte simplu de utilizat și ar putea fi considerat ca fiind un televizor clasic.

Te-ar mai putea interesa