LG 29UM58-P, monitor multimedia cu aspect 21 pe 9

Monitoarele foarte late sau UltraWide sunt tot mai căutate de utilizatorii office și multimedia, deoarece oferă o experiență plăcută. LG 29UM58-P e varianta mai mare dar există și una de 25 de inci care, bineînțeles, costă mai puțin. Indiferent pentru care optați, singurele diferențe sunt prețul și diagonala, dar o diagonală mai mare poate oferi doar o experiență mai bună. Arată foarte bine pe orice birou și puteți alege o tastatură compactă cum e cea din poza de jos și un mouse wireless.

E foarte important ca să alegeți periferice moderne deoarece e vorba de un monitor modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Chiar dacă ecranul e foarte generos, ochii vor fi protejați de tehnologia Flicker Safe, astfel că nu vor obosi după câteva ore de utilizare. La alte branduri această tehnologie poartă o denumire ceva mai diferită, dar avantajele oferite sun aceleași. Anumite modele oferă chiar și filtru pentru lumină albastră (ideal de utilizat sera și noaptea).

Restul specificațiilor mi se par destul de bune, puteți încerca să vizionați conținut 4K chiar dacă e o rezoluția ecranului nu e chiar 4K.

Nu cred că ați fi folosit un cablu VGA pentru un așa model, dar putea să vină cu un DisplayPort, că doar are o rezoluție superioară – 2560 cu 1080 pixeli. Face parte din segmentul gaming dar pot spune că e loc de mai bine, adică refresh-ul putea fi mai mare și timpul de răspuns mai mic. Oricum, în acest preț nu veți găsi altul mai bun cu diagonală similară, poate doar cu diagonală inferioară.

Păreri pro și contra

Chiar dacă are doar porturi HDMI, nu cred că ați folosi un port video inferior ținând cont de rezoluție ecranului. Un model clasic nu poate oferi aceeași experiență datorită ecranului (e mult mai îngust).

Sunt destul de multe modele similare cu cel de sus, doar că nu toate oferă aceleași dotări și nu aveți nevoie de un buget mare. LG 29UM58-P e recomandarea mea în acest buget chiar și pentru cei pasionați de jocuri. Un monitor performant poate fi folosit pentru orice datorită specificațiilor sale tehnice superioare.

Lasă un comentariu