LG 29MT49DF, televizor cu Flicker Safe

Televizorul LG 29MT49DF poate fi un bun monitor datorită caracteristicilor tehnice, dar și pentru că are tehnologii corespunzătoare. Acesta face parte din noua seria numită ArcLine care e disponibilă în diverse mărimi. Are și tehnologie Flicker Safe care e caracteristică monitoarelor și puteți sta în fața sa mai mult ore fără să vă obosească ochii. Are și modurile cinema și gaming pentru conținut media, dar și niște difuzoare puternice (de 5W fiecare). Deci aș putea spune că a fost conceput pentru a fi utilizat pe birou alături de un PC sau îl conectați la un laptop.

Din poza de jos se vede cum arată un model din acea serie și diagonala nu afectează designul, ci nu mai prețul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din cea mai recentă generație de televizoare care pot fi folosite ca monitoare și are un sistem audio de cent – 10W. Chiar nu e nevoie de mai mult pentru că și așa acesta nu va fi pus într-o cameră mare. Într-o sufragerie se pune un televizor de peste 100 cm cu sistem audi ode minim 16 W, iar restul caracteristicilor sunt corespunzătoare.

Conectivitatea e foarte bună și e suficient să aibă un port din fiecare tip. Chiar dacă nu e un televizor Smart, sunt o mulțime funcții și caracteristici speciale interesante, doar că nu le voi enumera pentru că nu cred că vă interesează (poate că le știți deja).

Păreri pro și contra

Toate acele caracteristici speciale sunt plusuri și nu orice model mic le oferă. Calitatea video HD e una superioară cu tehnologia de imagine Triple XD Engine. Aceasta a fost destul de populară până ce și-a făcut apariția tehnologia HDR care oferă și mai multe avantaje. Oricum, e vorba de un televizor HD performant și nu puteți avea pretenții prea mari în acest buget și nici nu e foarte mare,  că doar e un televizor de 72 cm.

LG 29MT49DF poate fi pus oriunde pentru că nu e nici prea mare dar nici prea mic. E compatibil cu un suport de perete Vesa 75 x 75, dacă vă gândiți să economisiți spațiu pe birou pentru periferice.

Te-ar mai putea interesa