LG 29MT45D, televizor de 72 centimetri

LG 29MT45D e un televizor apărut în anul 2014 care are tuner digital dublu și funcția de a fi utilizat precum monitor. Diagonala ecranului e una de 72 inci, iar rezoluția e una de tip HD (1366×768 pixeli).

Nu costă mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are unghiuri de vizibilitate foarte bune și o diagonală de 29 inci.
Designul e unul special și vezi de la distanță că e vorba despre un periferic de la LG întrucât designul e caracteristic noii generații din 2014.

Perifericul
Perifericul

Specificații care ne-ar interesa la el ar fi ecranul nu prea mare, că are boxe integrate și o putere consumată de 34W, deci declo mare. Nu e un Smart TV, însă e un televizor care are funcție monitor, deci poate fi utilizat și ca monitor. Normal că vine cu player multimedia pe USB, iar din această cauză poți vedea filme de pe stick-uri USB.
Legat de DTS nu pot să vă spun mare lucru deoarece nu am testat prezența acestei caracteristici, iar în specificațiile oficiale din manual nu e trecut ceva. Oricum, acest lucru nu e așa de important dacă o să-l folosiți ca monitor ori pentru emisiuni. Daor dacă o să folosiți playerul integrat doar atunci s-ar putea să aveți nevoie de DTS… și atunci doar la anumite fișiere.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că poate fi utilizat precum un monitor, numărul mare de porturi, că poate fi conectat chiar și la PC-uri vechi, consumul de curent nu prea mare și unghiurile de vizibilitate ok.
Contra achiziției ar putea fi lipsa suportului Full HD. Din păcate chiar nu conta că ar fi fost Full HD la o dimensiune a ecranului de 29 inci.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii deoarece e un aparat 2 în 1. Cu el o să poți vedea filme la calitate excelentă și emisiuni HD. Fiind un produs marca LG înseamnă că are și o fiabilitate foarte bună deoarece LG e un brand cu o reputație excelentă.

Te-ar mai putea interesa