LG 29MT44D, televizor LED de 73 cm

Televizorul LED LG 29MT44D poate fi folosit pentru vizionarea de emisiuni, posturi TV sau chiar și de filme. Poate reda filme prin intermediul portului USB deoarece e compatibil cu un stick USB. Are porturile uzuale dar și câteva dotări ceva mai speciale. Nu are imagine 1080p și nici nu vă puteți aștepta la un așa ecran în acest buget. Acest producător oferă în general televizoare ieftine iar pentru cei cu un buget mai mare, există serii corespunzătoare. Nu veți găsi un televizor mai bun în acest preț și e foarte important ca acel televizor să fie oferit de un brand cunoscut.

Poate că acesta o să-l puteți cumpăra destul de ușor deoarece e ieftin iar pentru cei care vor un televizor mai bun, au nevoie de un buget mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Televizorul
Televizorul

E un LED fără funcții Smart de aceeași prețul e mai mic iar pe partea de sunet are: difuzoare de 5 W fiecare și Virtual surround. La capitolul imagine are un ecran de 72 cm, rezoluție de 1366 cu 768 pixeli, contrast dinamic decent, unghiuri de vizibilitate maxime – 178 grade, timp de răspuns de 9.5 ms, luminozitate de 250 cd/m2, aspect lat și ecran LED.

Acelea nu sunt caracteristici prea speciale ci mai degrabă sunt caracteristici clasice. Tunerul TV e același care îl găsiți la mai toate televizoarele noi – de tip DVB-T/C. Puteți conecta o antenă la acesta deoarece are intrare în acest sens. Ca și conectori, televizorul prezintă: intrare USB 2.0, slot PCMCIA, Scart, HDMI și altele. Pentru vizionarea de filme de pe un desktop, laptop sau media player, recomand un cablu HDMI deoarece calitatea video e maximă și nu e limitată. Consumul de energie e redus, iar pentru cei care nu ști, consumul de 40 W e cel maxim.

Plusuri: imagine destul de clară, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, tuner TV decent, consum redus și design elegant.
Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

LG 29MT44D nu e cel mai performant televizor de 71 cm, mai există și modele Smart dar acelea sunt foarte puține. Majoritatea televizoarelor Smart sunt de dimensiuni generoase și sunt puțini producători care oferă soluții.

Lasă un comentariu