LG 29EB53, monitor IPS 21 pe 9

Monitorul LG 29EB53 e un IPS cu aspect lat și care datorită formei sale poate ține locul a două monitoare. Nu e la fel de lat precum două monitoare, dar puteți folosi mai multe programe sau ferestre în același timp. Pentru a face aceasta e nevoie și de un desktop performant. Ținând cont că are Display Port, nu puteți cumpăra orice desktop sau puteți lua o placă video mai bună ulterior. Merită să optați pentru un așa monitor din cele mai multe puncte de vedere. Poate că un monitor FullHD 16:9 ar fi ceva mai ieftin dar nu cred că se poate compara cu acesta și mulți utilizatori vor multitasking.

Pe partea de dotări pot spune că are cam tot ce vă puteți dori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul e o alegere bună pentru cei care vor să încerce ceva diferit ca și dimensiuni. E vorba de caracteristici tehnice bune: imagine de 2560 cu 1080 pixeli, aspect 21 pe 9, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, iluminare de 300 cd/mp, rată de refresh bună și contrast dinamic generos. Poate fi pus pe perete cu un kit de montare VESA 100. Acest kit trebuie achiziționat ulterior și care nu e foarte scump.

O alte facilitate oferită de acesta o reprezintă boxele integrate – 7W (fiecare). Ca și porturi are: două HDMIuri, DisplayPort, DVI, trei USBuri 3.0, DVI și intrare/ieșire audio. DisplayPort-ul este cel mai important pentru monitoarele care au imagine de cel puțin 1080p.

Un astfel de monitoare are și multe caracteristici speciale. Ele sunt următoarele: Plug & Play, PBP, HDCP și DDC/CI. Nu are pivot precum unele modele business dar nici nu veți găsi la acestea așa ceva mai degrabă veți găsi la monitoarele 16:9 sau 16:10. Consumul de energie e de 48 W și e vorba de consumul maxim. Consumul e mai redus pentru situațiile în care .

Plusuri: are multe porturi, nu mi se pare scump, boxe integrate puternice, unghiuri de vizibilitate bune etc.
Minusuri: nu sunt.

LG 29EB53 acesta e o alegere mai bună decât modelul 29UM55 deoarece diferența de preț e foarte mică, iar dotările la acesta sunt mai multe. Nu orice utilizator .

Te-ar mai putea interesa