Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 29EA93-P, monitor UltraWide de 29 inci

Actualizare: Modelul LG 29EA93-P nu mai e disponibil la magazinul care-l recomandam, dar e disponibil la alt magazin acest model fără P în cod – LG 29EA93 care are un preț de 2699 lei. E tot UltraWide 21:9, iar rezoluția optimă e de 2560 x 1080 pixeli.

Articolul din 7.04.2013
Monitorul LED LG 29EA93-P e unul dintre modele Ultra Wide IPS de 29 inci de pe piață și care sunt puține. Poate fi considerat ca fiind cel mai mare monitor de pe piața din România deoarece majoritatea modelelor mai mari sunt de 27 inci cu aspect Wide. Rezoluția sa e una corespuzătoare dimensiunilor sale – 2560 cu 1080p (aproape Retina). Designul e foarte elegant: suport argintiu și marginile monitorului sunt foarte înguste. Deci, chiar dacă e mare, dă impresia că ocupă puțin spațiu de birou. Deci se adresează celor care folosesc programe profesionale sau mai multe programe în același timp. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Se poate observa cum se poate lucra pe el și chiar nu mai nevoie de un monitor suplimentar. Dacă nu vă puteți face o idee despre aacesta din poza de jos, am postat un clip la final.

Așa arată

Așa arată

Specificații tehnice

Display-ul său de 29 inci e ideal și pentru vizionara de filme oferind o experiență unică. Caracteristicile imaginii sunt decente: rezoluție mare, 5 ms, unghiuri excelente (panou IPS) și iluminare LED. Nu trebui neglijat aspectul 21 pe 9 care oferă un plus de spațiu de lucru și bineînțeles e nevoie de un desktop performant alături de acesta.

Beneficiază de un difuzor puternic de 7W și sistem de montare pe perete. Eu aș opta pentru acel sistem de montare deoarece e mare monitorul, însă nu ar avea nevoie să mai iau și un sistem audio. Ca și porturi are o mulțime și de aceea le voi enumera: DVI, HDMIuri, audio, DisplayPort, USBuri și MHL. Poate cunoașteți multe din aceste porturi, însă MHL e ceva mai diferit. Cu MHL puteți vedea de exemplu ecranul sau imaginea telefonului prin conectarea cablului. Astfel puteți folosi telefonul ca player portabil.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă sunet stereo chiar dacă are un singur difuzor, tehnologie MHL (ideală dacă aveți un smartphone sau o tabletă), calitatea construcției și panou IPS.

Minusuri: nu și-l permite oricine.

Concluzie

Acest LG 29EA93-P e unul dintre puținele modele cu aspect UltraWide de pe piață, dar există modele similare de la Samsung însă care sunt pe 27 inci. Dacă nu vi-l permiteți și aveți nevoie de el pentru a lucra pe el, vă recomand ratele fixe deoarece poate fi considerat o adevărată investiție. Jos am pus o prezentare detaliată a acestui model și veți ajunge la concluzia că merită fiecare bănuț:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu