LG 28MT49VF, televizor cu modul Cinema

Televizorul LG 28MT49VF e cel mai mare din serie și are un preț destul de atractiv pentru că oferă o imagine HD și nu una FullHD cum am văzut la alte serii similare. Aceste televizoare pot fi folosite ca și monitoare deoarece sunt mici și oferă funcții mai speciale, cume modul pentru jocuri (mărește luminozitatea și contrastul în zonele întunecate, pentru a detecta mai ușor inamicul). Poate că nu are cele mai grozave caracteristici, dar poate că nici nu aveți un desktop foarte scump și nu vreți să investiți foarte mult.

Sunt tot mai multe televizoare ieftine, dar fiecare oferă ce va diferit și spre deosebire de generație precedentă, acesta excelează la mai multe capitole. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

LG 22MT49DF

E un model LED care nu oferă funcții Smart, dar poate fi folosit fără probleme ca și un monitor. Are difuzoare suficient de puternice, însă unii dintre voi ați prefera o pereche de căști pentru că jucați shootere. Calitatea audio e satisfăcătoare ținând cont că nu va fi pus într-o cameră mare.

Calitatea imaginii e îmbunătățită cu Triple XD engine, tehnologie care nu e prea des întâlnită pe televizoarele noi deoarece e înlocuită de una și mai avansată (depinde de ce serie discutăm). E prezente unul dintre cele mai bune tunere TV și tot mai multe televizoare vin cu un astfel de model. Majoritatea funcțiilor sale sunt utile și nu le veți găsi pe orice televizor, dar nu le voi enumera pentru că poate le știți deja.

Păreri pro și contra

Pot spune că are cele mai uzuale porturi și cred că le veți folosi destul de des. Recomand conectarea televizorului doar prin mufa HDMI pentru că vă doriți să auziți sunetul în difuzoarele televizorului. Portul USB 2.0 poate fi folosit pentru a conecta un stick USB, că doar are player multimedia integrat.

LG 28MT49VF arată bine pe un birou dar poate fi pus și pe perete cu un kit de montare care nu e inclus. Nu costă mult un astfel de suport, în special dacă vreți să fie fix.

Te-ar mai putea interesa