LG 27MT46D-PZ, TV LED IPS de 27 inci

LG 27MT46D-PZ e un televizor cu funcție monitor adică are caracteristici speciale ca și PiP. Cât timp are HDMI sau VGA, poate fi conectat la un desktop fără probleme. Designul acestui TV e similar cu cel al unui monitor adică rama sa nu e așa de mare iar suportul e mic. Dacă nu vă place că poate ocupa prea mult spațiu pe birou, alegeți varianta de 24 de inci. Ambele arată la fel și singura diferență e diagonala ecranului. Deci și prețul e puțin diferit dar nu cu mult. Puteți să le conectați la un player, la o consolă sau la un desktop dacă vreți să accesați un conținut media diferit față de cel de la posturile TV.

Poate că veți găsi modele mai mari în acest buget, dar trebuie să luați în considerare cam toate caracteristicile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Iluminare ecranului e LED pe când tipul panoului e IPS, de aceea și caracteristicile de imagine așa de bune. Fiind o generație nouă, caracteristicile tehnice sunt corespunzătoare: iluminare de 200 cd/mp, timp de răspuns de 5 ms, unghiuri de 178 grade etc. Difuzoarele sale sunt de 5 W fiecare deci sunt destul de bune.

Porturile sale nu sunt multe dar sunt destul de utile pentru cei care au un laptop sau un desktop cu ieșire video diferite. Oricum cam toate au VGA sau HDMI. Prin HDMI calitatea imaginii e superioară iar prin VGA e limitată la VGA. Caracteristic ca HDCP, EPG, ARC și Picture in Picture (PIP) veți găsi și pe acel model de 24 inci deoarece face parte din aceeași serie.

Nu e singurul monitor/TV, există altele și de la branduri destul de bune (Samsung, de exemplu), însă doar dacă nu vă place ceva la acesta.

Plusuri: imagine clară și detaliată, sunet destul de puternic, consum mic, caracteristici tehnice excelente și arată bine.
Minusuri: nu are.

Poate că LG 27MT46D-PZ nu e cel mai ieftin model de 61 cm, dar cu siguranță calitatea superioară oferită de IPS va fi remarcată imediat. De fiecare dată când un model vi se pare prea scump, alegeți unul mai mic ori cu mai puține caracteristici speciale. Bineînțeles, televizoarele cu funcție monitor au imagine FullHD, dar există și televizoare HD.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „LG 27MT46D-PZ, TV LED IPS de 27 inci”

Comentariile sunt închise.