LG 27MP75HM, monitor LED IPS de 27 inci

Un monitor LED ca LG 27MP75HM e unul premium și de aceea are dotări speciale ca: panou IPS, boxe integrate, stand transparent și caracteristici de imagine foarte bune. Nu sunt multe monitoare cu suporturi transparente, dar la acesta ai impresia că acel ecran plutește. Mi-aș fi dorit ca mai multe monitoare să fie ca acesta și să nu le afecteze prețul în nici un fel. Doar din numele său puteți observa că are o diagonală mare, dar și prindu-l puteți spune că nu e chiar mic. Marginile superioare sunt înguste și poate pe viitor acestea vor fi eliminate, astfel ca ecranul să ajungă până în margini.

Prețul său nu e la îndemâna oricui dar nu e foarte mare având în vedre diagonala și panoul său. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul său e iluminat LED dar panoul IPS e o caracteristică specială care îmbunătățește unghiurile de vizibilitate. Astfel ele pot fi de 178 grade pe când la monitoarele obișnuite sunt ceva mai mici în special pe verticală. Celelalte caracteristici de imagine sunt: timp de răspuns de 5ms, ecran de 27 inci, contrast dinamic 1 milion la 1, iluminare de 250 cd/mp, aspect lat etc.

Ca și facilități are boxe integrate și montare VESA. Nu are tuner TV și nici nu puteți să vă așteptați la așa ceva în acest preț. Ca și porturi are atât HDMI cât și VGA. Portul VGA e standard dar pe viitor o să dispară, totul ține de producătorii de plăci video și gadgeturi. Prin HDMI calitatea imaginii e splendidă dar și monitoarele cu DVI sau DisplayPort sunt alegeri bune (dacă desktopul are acele porturi). Consumul de energie al unui monitor ține de luminozitatea aleasă.

Plusuri: unghiuri de vizibilitate bune, are HDMI, arată excelent, poate fi folosit și de gameri, nu e foarte scump și consum mic de energie.
Minusuri: nu are alte tipuri de porturi (DisplayPort).

LG 27MP75HM face parte dintr-o serie specială dar cred că știți asta deja doar privindu-l deoarece nu toate monitoarele arată ca și acesta. Jos sunt prezentate unghiurile de vizibilitate ale acestui model și sunt cam ca la oricare alt IPS. Claritatea imaginii se datorează și altor caracteristici (contrast/timp de răspuns)

Te-ar mai putea interesa