LG 27MP55HQ, monitor LED cu IPS și diagonală mare

Monitorul LG 27MP55HQ e un LED cu panou destul de performant – IPS. Chiar dacă există panouri similare pe unele monitoare, cel IPS e cel mai bun și cel care vi-l recomand. Bineînțeles, IPS-urile sunt mai scumpe și noua generație de monitoare de la acest brand oferă astfel de caracteristici. 27MP55HQ e bun pentru orice deoarece nu-i lipsește nimic în acest buget. Chiar dacă nu are boxe integrate, acelea erau bune doar pentru utilizatorii office. Pentru cei pasionați de jocuri, filme și muzică le recomand boxe externe. Îl puteți conecta la ori gadget care are HDMI sau VGA, deoarece are aceste tipuri de intrări video.

Astfel de monitoare nu sunt foarte ieftine dar nici foarte scumpe. Dacă vă gândiți să v luați și un desktop iar acest monitor pare prea scump, vă recomand un monitor de 21.5 inci deoarece rezoluție e tot 1080p. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Pe partea de imagine are: ecran de 27 inci, aspect lat, iluminare LED, panou IPS; unghiuri de 178 grade și iluminare de 250 cd/mp. Contrastul dinamic e mare în general la toate monitoarele și deci nu prea are mare importanță.

Dacă nu vă uitați la TV nici nu aveți nevoie de un tuner TV, dar puteți pune unul la desktop. Nu are nici boxe integrate dar calitatea audio e mai bună la cele externe. Sistemele 2.1 sunt recomandate dacă nu aveți o placă de sunet corespunzătoare și vreți un sunet cu bass.

Ca și porturi are un HDMI și un VGA, dar puteți alege și un alt model deoarece aveți din ce alege. Există monitoare și cu 2 HDMiuri sau cu DVI. Consumul maxim al acestui model e de 26 W și doar dacă alegeți o luminozitate maximă. Dacă nu vă uitați la filme de la o distanță atunci nu aveți nevoie de un panou foarte performant.

Plusuri: are un consum redus de energie, ecran FHD, imagine clară și detaliată, design elegant și poate fi pus pe perete.
Minusuri: depinde de fiecare, eu nu i-am găsit.

LG 27MP55HQ face parte din noua generație de la acest brad și ca oricare alt gadget nou, și acesta aduce caracteristici mai bune și o eficiență superioară. Dacă ocupă mult spațiu pe birou îl puteți pune perete, dar e nevoie să achiziționați un kit de montare. Îmi place cum arată dar există serii similare și deosebirile majore sunt la panou (dacă au panou clasic atunci sunt mult mai ieftine).

Te-ar mai putea interesa