LG 27MP48HQ-P, monitor cu modul citire

Am ales monitorul LED LG 27MP48HQ-P deoarece e unul din cea mai nouă generație de monitoare de la acest brand și aveți toate motivele să-l alegeți. Concurența oferă variante ceva mai scumpe pentru că un timp de răspuns mai mic care e util în jocuri (5 ms). Deci acesta e un model office spre multimedia, dar numai dacă vă limitați la anumite programe și filme. Pretențiile nu pot fi aceleași, ci diferă de la un utilizator la altul, astfel că pentru unii gameri un astfel de monitor foarte fi satisfăcător.

Monitoarele profesionale costă cam dublu dar puteți găsi și la un buget mai mic dacă nu vreți cu AMD FreeSync sau Nvidia G-Sync (cele cu G-Sync sunt mai scumpe). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Diagonala sa e una generoasă, astfel că nu mai e nevoie de un televizor în dormitor sau în birou. Bineînțeles, e necesar un tuner TV pentru a putea recepționa posturi TV. Imaginea de tip FullHD nu e cea mai avansată de pe piață, deoarece există modele UltraWide și chiar 4K. La fel ca multe alte modele de tip Home Office și acesta are protecție mată.

Panoul IPS reproduce mai multe culori decât clasicul panou TN sau PLS-ul oferit de concurență, iar unghiurile de vizibilitate sunt maxime. Modul PIP e foarte util atunci când aveți mai multe de făcut și trebuie să le faceți simultan (poate vreți să vizionați un meci în timp ce lucrați). Conectivitatea e una decentă deoarece pe lângă clasicul conector VGA, există un HDMI dar și posibilitate de securizare Kensington Lock.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe motive pentru a-l alege: ecran generos, design elegant, tehnologii care vă protejează ochii, porturile, unghiurile de vizibilitate generoase, iar dacă țineți să aveți și un timp de răspuns mai bun (5 ms), atunci trebuie să mai scoateți cam 200 de lei din buzunar.

LG 27MP48HQ-P poate afișa conținut de calitate și e foarte important ce alegere faceți în final, nu e suficient să aveți un desktop performant. Despachetarea de jos e cu varianta mai mică care are diagonală de 23.8 inci și cred că o să vă faceți o idee bună despre această serie.

Te-ar mai putea interesa