LG 27MA73D-PZ, monitor și televizor de 27 inci

Monitorul LED LG 27MA73D-PZ e unul cu panou IPS și tuner TV incorporat. Deci e un model deosebit, motiv pentru care are și un design elegant care poate fi întâlnit doar la modele premium. Fiind un model din clasa premium,LG oferă 5 ani garanția pentru această clasă. Dar și așa toate modele sale sunt fiabile. Cu un așa monitor nu mai aveți nevoie de un alt televizor deoarece oferă sunet stereo, MHL, redare USB și o imagine excelentă din orice unghi. Deci nu e mai nevoie să porniți PCul sau laptopul pentru a viziona un film ci doar să conectați memoria USB ori conectați smartphone-ul. E ideal alături de un desktop performant și ca o recomandare, un desktop Serioux ar fi o alegere bună. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că are margini foarte înguste iar un astfel de design am mai văzut la un model care era oferit tot de LG, însă la acesta suportul arată mai bine.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Display-ul său de 27 inci e unul LED cu panou IPS iar rezoluția sa e una 1080p. Nu vine cu tehnologie 3D dar nu asta contează ci calitatea imaginii. Caracteristicile ecranului sunt după cum urmează: iluminare LED, contrast de 5 milioane la 1, aspect lat și timp de răspuns de 14 ms. N-l recomand celor care preferă jocurile deoarece un monitor bun are un timp de răspuns de maxim 5 ms.

Facilitățile oferite sunt: boxele integrate, montare VESA și boxe integrate. Porturile video ale acestui model sunt cele două HDMIuri și cel VGA. Sunt porturi bune și ideale pentru cei care vor să-l folosească pentru vizionarea de filme ori pentru aplicații. Consumul de energie e destul de mic pentru un ecran așa de mare – maxim 40 W. Funcția MHL vă permite să vizionați ecranul telefonului/tabletei pe ecranul monitorului, e o funcție nouă pentru monitoare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are unghiuri de vizibilitate excelente, diagonală mare care o puteți deduce din codul său, suport MHL, redare media prin USB și posibilitatea montării sale pe un perete.

Minusuri: are timp de răspuns de 14 ms.

Concluzie

Acest LG 27MA73D-PZ e o alegere bună chiar dacă are un preț cam piperat deoarece e oarecum justificat de panoul IPS și de funcțiile acelea speciale. Ca și alternative mai ieftine pot fi considerate modelele cu diagonală mia mică din aceeași serie.

Te-ar mai putea interesa