LG 27MA43D-PZ, monitor/TV IPS și ecran 27 inci

LG 27MA43D-PZ e un model 2 în 1 deoarece poate fi folosit ca și monitor, dar și ca televizor (de aceea are și telecomandă inclusă). Comparativ cu un televizor în același buget (68 cm), acesta oferă ecran Full HD, un design mai elegant și panou IPS. Bineînțeles, poate fi montat pe perete, are difuzoare integrate, HDMI și redare media USB. E chiar și mai ușor, iar dacă vi se pare prea mare pentru birou puteți să-l montați pe perete deoarece are suport pentru un kit VESA 100×100 mm. Oricum, va da un plus de eleganță biroului sau zonei unde doriți să-l puneți.

Cât despre preț, e destul de atractiv ținând cont de discount (ofertă limitată) și despre concurența de la celelalte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Ca și caracteristici are: ecran de 27 inci, panou ecran de tip IPS, timp de răspuns de 5 ms, rezoluție 1080p, luminozitate de 200 cd/mp, unghiuri de vizibilitate bune – 178 grade, contrast dinamic mare etc. Acestea sunt foarte bune pentru un monitor și în special pentru un televizor. Trebuie să știți că în acest buget veți găsi doar monitoare clasice de 27 de inci și cu puține caracteristici speciale.

Ca și facilități are: tuner TV, boxe incorporate, montare VESA de tip 100 cu 100 mm. Ca și porturi are: HDMI, VGA, USB dar și porturile clasice ale unui televizor. Portul USB poate fi folosit doar pentru vizionarea de conținut media de pe stick (filme, muzică și poze). Unele monitoare oferă suport pentru periferice astfel sunt mai la îndemână. Conținutul pachetului e cel obișnuit și nu lipsește telecomanda. E ușor și designul e destul de elegant – Slim și finisaje negru-lucioase.

Plusuri: caracteristici de imagine bune, consum mic de energie, mare, preț atractiv și redare USB.
Minusuri: nu prea are la acea promoție.

LG 27MA43D-PZ e o alegere bună și trebuie să știți că există și variante mai mici cum e cea de 24 de inci. Ambele oferă aceleași caracteristici iar designul e și el neschimbat. Clipul de jos vă va ajuta să vă faceți o idee despre el și cum ar arăta în realitate. Ca și un televizor obișnuit și acesta are redare media prin USB dar nici nu cred că veți folosi dacă îl țineți alături de un laptop ori desktop. Playerul integrate are un suport media limitat și e nevoie și de un stick USB.

Te-ar mai putea interesa