LG 27M45HQ, monitor ieftin de 27 inci

LG 27M45HQ e unul dintre cele mai mari monitoare de pe piață iar dacă vreți unul mai mare există cele Ultra Wide (21 pe 9) ori optați pentru un televizor. Și televizoarele sunt alegeri bune doar că nu toate au o imagine 1080p iar intrările video sunt cam aceleași. Deasemenea, există și monitoare cu diagonale mai mici care sunt mai accesibile. Puteți alege un model de 24 inci și cu panou IPS dacă nu vreți un alt buget. puteți să-l confundați ușor cu alte modele deoarece acest design e prezent și pe alte serii noi. Îmi place că ramele sunt tot mai înguste, iar ecranul iasă tot mia în evidență.

Dacă aveți sau urmează să luați un desktop multimedia, un așa monitor ar fi perfect. Dacă nu vă place suportul, puteți să-l montați pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

O diagonală mare aduce după sine și caracteristici de imagine bune: imagine 1080p, iluminare LED, timp de răspuns de 2 ms, aspect 16:9, contrast dinamic de 5000000:1, iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de 170 și 160 grade. Nu prea am ce să-i reproșez doar că unghiurile  de vizibilitate nu sunt maxime ca și la IPSuri (există și panouri similare dar nu la fel de eficiente).

Nu are tuner TV sau boxe integrate, dar se poate lăuda cu faptul că poate fi montat pe perete. E nevoie de un kit de montare VESA 100. Ca și porturi are HDMI și VGA, dar prin HDMI calitatea video e mai bună.Greutatea sa e redusă deoarece are un design elegant și subțire, iar consumul e redus.

Plusuri: are intrări video bune, arată bine, claritate decentă, fiabil, consum mic de energie, poate fi pus pe perete și ideal pentru cei pasionați de partea multimedia.
Minusuri: nu are panou avansat.

LG 27M45HQ nu e singurul monitor care a fost lansat și care are o diagonală de 27, există serii și cu caracteristici de imagine mai bune dar prețul e ceva mai mare în cazul acelor monitoare. Se adresează chiar și acelor utilizatori care nu sunt pasionați de jocuri, deoarece un plus de claritate e necesar și când vizionați conținut de pe web.

Te-ar mai putea interesa