LG 27EA33V-B

LG 27EA33V-B e unul dintre acele monitoare cu panou IPS și iluminare LED, deci nu e vorba de unul cu panou VA și e bine așa deoarece acela e doar o combinație între LED și IPS. Avantajele oferite de IPS cred că le știți, iar în caz că nu le știți, ei bine, ele țin de unghiurile de vizibilitate (calitatea imaginii nu e afectată de unghi). Având în vedere că e iluminat cu tehnologie LED, contrastul dinamic e unul mare și suficient din punctul meu de vedere. Prețul său e justificat de tehnologii, caracteristicile sale și dimensiunile ecranului. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Seamănă mult cu alte modele chiar mai mici și mă refer în special la designul său. Însă, trebuie să știți că nu e un model anal în special dacă vreți unghiuri bune pentru aplicații ori filme.

Din spate
Din spate
Din față
Din față

Specificații tehnice

Display-ul e unul LED însă panoul e unul IPS astfel că unghiurile sunt de 178 de grade pe verticală ori pe orizontală. Ecranul de 27 inci vine cu o rezoluție 1080p, timp de răspuns de 5 ms, format lat, contrast dinamic de 5 milioane la 1, luminozitate de 250cd/mp și alte. În câteva cuvinte, calitatea imaginii e bună iar în acest buget nu prea sunt multe alternative.

Ca și dotări are montare VESA, dar nu și tuner TV sau boxe integrate. Oricum boxele integrate nu sunt mai eficiente decât cele clasice, iar tunerul TV poate fi achiziționat ulterior. Porturile acestui model sunt cele uzuale: DVI, VGA și HDMI. Deci are acele mai utile porturi și pentru că are 3 intrări video, puteți conecta o consolă, un PC sau un laptop. Consum de energie e de doar 30 W care e ce maxim și ține de setările făcute. O altă caracteristică care nu am specificat-o e Flatron f-Engine, care e un chip tipic monitoarelor noi de la LG.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: porturi video diversificate, unghiuri de 178 grade, are o rezoluție 1080p, poate fi montat pe perete cu ajutorul unui kit, consum mic și calitate a imaginii decentă.

Minusuri: timpul de răspuns putea fi mai bun.

Concluzie

Acest LG 27EA33V-B  e o alegere bună dacă țineți la unghiurile de vizibilitate și la o diagonală de 27 inci. Dacă nu vă puteți face o idee despre acesta din pozele de sus, atunci vă recomand să vizionați clipul de jos:

Te-ar mai putea interesa