LG 26MA33D-PZ, monitor-TV IPS

Monitoare de genul LG 26MA33D-PZ, adică modele cu tuner TV integrat sunt foarte căutate deoarece practic înlocuiesc două aparate. Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primești un aparat cu ecran de 66 centimetri, panou IPS, player multimedia pe USB și alte dotări.
Modelul acesta e unul care în opinia mea ar fi foarte bun pentru acasă pentru diferite sarcini multimedia.

Aspect

E un model de culoare neagră cu un ecran de 26 inci, iar din această cauză cred că facilitatea de a fi montat pe perete e foarte apreciată. Se poate vedea foarte clar că e un model alternativă la 24MN33D-PZ, dar pentru cei care vor cel mai mare ecran posibil.

Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

După cum ziceam de câteva ori mai sus, ecranul e unul foarte mare, iar de aceea e foarte bun pentru transmisiile TV digitale. Posturile TV în format digital/HD pot fi vizionate datorită tunerului incorporat de tip DVB-C. Poate că ați observat că rezoluția ecranului e 1366×768 și poate că ați crezut că e vorba despre o greșeală, dar nu e așa. Rezoluția nativă e HD.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model prețul deloc mare, datorat în principal faptului că nu are rezoluție Full HD, faptul că are multe porturi și că are panel IPS. Panoul amintit anterior are rol de a face disponibile unghiuri mai bune de vizibilitate care ajută la o mai bună vizualizare a filmelor și posturilor TV favorite. O facilitate utilă, pe lângă cea de montare pe perete, e prezența boxelor care te scutește de achiziționarea unor boxe… dacă nu ai deja unele.
Din păcate rezoluția nativă nu e Full HD, adică 1920×1080 pixeli.

Concluzie

Dacă ai o cameră mică și ești în căutarea unui monitor de tipul 2 în 1 atunci acesta ar fi soluția ideală. Nu arată deloc rău, iar dacă nu ai calculator, datorită faptului că are player integrat poți să vezi filme de pe memorii USB ori de pe harduri externe. Interesant, pe lângă faptul că are o garanție de 2 ani, LG spune că poți returna televizorul în 72 ore de la achiziție dacă depistezi pixeli defecți.

Lasă un comentariu