LG 26LS3590

Acest televizor LED LG 26LS3590 e unul obișnuit pe alb adică nu face parte din seria Smart TV-urilor de anul acesta. Deci nu vine cu interacțiune, internet sau aplicații, însă calitatea imaginii oferită de acesta e aceeași datorită unor tehnologii. Având în vedere că e un model de 66 cm adică de 26 inci, se adresează celor care nu vor un model mare și unul modest, accesibil și care se potrivește perfect în orice cameră l-ați pune. Se poate observa și design-ul nou care arată total diferit de seriile anterioare și evidențiază faptul că e un televizor HD nou. Poate fi considerat ca fiind o alternative bună la un 26CS460 care e un LCD dar LEDurile sunt mai indicate în special dacă doriți calitate video. 26LS3590 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Pe partea de audio LG 26LS3590 e dotat cu două difuzoare de 5 W fiecare, Dolby MS10, sunet clar II și Infinite Surround. Nu putem avea pretenții la un ecran Full HD la o diagonală de 66 cm. Prezintă caracteristici speciale ca corecție a aspectului, mod fotografie, motor Triple XD, Picture Wizard II și 100 Hz. Datorită tunerului său avansat, se pot viziona posturi TV HD dar nu vă oprește nimeni să vizionați posturi cu ajutorul unei antene. Dispune și de un player multimedia integrat pe USB dar nu e unul prea performant motiv pentru care un laptop sau un media player ar fi ideale pentru vizionarea de filme.

La capitolul sloturi are două HDMIuri, o intrare USB 2.0, component, Scart și slot CI. Alte caracteristici care merită menționate are fi: senzorul inteligent, vizualizare rapidă, consumul de 29 W, key lock etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: patru ani de garanție (promoție limitată), e pe alb deci se asortează perfect pentru încăperile luminoase, două HDMIuri și sunet clar II.

Minusuri: ar fi fost interesant dacă avea intrare PC deoarece e vorba de un model de 26 inci.

Concluzie

Televizorul LED LG 26LS3590 nu aduce prea multe noutăți față de modelele anterioare dar cu siguranță design e reușit iar imaginea oferită e peste așteptări. Deci veți face o alegere bună, dar mai sunt și alte modele care poate v-ar interesa (de 81 cm cu rezoluție Full HD), dar nu toate sunt la fel de accesibile ca și acesta. Alături de acesta puteți achiziționa chiar și un DVD/BD player sau un media player în caz că descărcați filme de pe net.

Te-ar mai putea interesa