≡ Meniu

LG 26LN460R, Smart TV performant pe alb

Având în vedere că un televizor LED pe alb cum e acesta e cu vreo 200 de lei mai ieftin, consider că acesta e alegere mai bună în special dacă vreți plusul de funcționalitate oferit de LG 26LN460R. E unul destul de reușit datorită noilor tehnologii, prețului și designului. Totuși aș fi apreciat dacă avea o rezoluția mai mare (pentru cei pretențioși), pentru mine ok deoarece vizionez filme la calitate maximă 720p. Fiind un Smart TV, puteți face destul de multe: naviga pe web, folosi aplicații, viziona imaginea televizorului pe smartphone etc. Prețul e destul de bun chiar dacă televizorul nu are o diagonală mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi .

Poze

Arată identic cu unele model doar că acesta are partea din spate pe verde, pentru a-l deosebi mai ușor de acela.

Din față

Din față

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificații tehnice

Atât pe partea de sunet cât și pe partea de imagine stă foare bine și nu am ce să-i reproșez. Probabil pentru unii rezoluția ecranului e cam mic însă dacă nu-l folosiți cu o consolă sau un PC, rezoluția HD e suficientă. Sunetul e clar dar și puternic motiv pentru care nu e nevoie de boxe suplimentare. Pentru vizionarea de filme aveți multe posibilități: prin mufă video, DLNA, WiDi, MHL ori de pe internet. Are toate acestea pentru că e un Smart TV.

Nu voi face o listă cu caracteristicile de imagine ori tehnologiile prezente, dar nu trebuie neglijată rata de refresh – 100 Hz. E importantă pentru cei care vizionează filme ori vor să se joace pe el. Are ceva mai multe USBuri și HDMIuri că doar e un Smart TV. Careacteristicile speciale le-am mai menționat anterior de aceea voi enumera doar pe cele care nu vi le-am zis: Miracast, Tag On Ready, DVR Ready, Simplink, Smart Share, Smart Home, magazinul de aplicații App Store, browserul web etc. Deci lista e destul de lungă și aplicațiile sunt mai multe decât decât instalate, adică puteți instala și altele pe lângă cele care sunt pe el.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ar fi toate acele caracteristici speciale, puteți folosi Skype cu o cameră web, WiDi (un fel de wireless HDMI), vizionarea imaginii televizorului pe telefon, MHL etc.

Minusuri: ecran HD.

Concluzie

Acest model LG 26LN460R e ideal pentru cei pasionați de tehnologii și care au și un telefon destul de performant. Nu vă recomand alternative la acesta deoarece în mare e foarte reușit, poate eu aș merge mai mult pe unul negru.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu