LG 26LN460R, Smart TV performant pe alb

Având în vedere că un televizor LED pe alb cum e acesta e cu vreo 200 de lei mai ieftin, consider că acesta e alegere mai bună în special dacă vreți plusul de funcționalitate oferit de LG 26LN460R. E unul destul de reușit datorită noilor tehnologii, prețului și designului. Totuși aș fi apreciat dacă avea o rezoluția mai mare (pentru cei pretențioși), pentru mine ok deoarece vizionez filme la calitate maximă 720p. Fiind un Smart TV, puteți face destul de multe: naviga pe web, folosi aplicații, viziona imaginea televizorului pe smartphone etc. Prețul e destul de bun chiar dacă televizorul nu are o diagonală mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Arată identic cu unele model doar că acesta are partea din spate pe verde, pentru a-l deosebi mai ușor de acela.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Atât pe partea de sunet cât și pe partea de imagine stă foare bine și nu am ce să-i reproșez. Probabil pentru unii rezoluția ecranului e cam mic însă dacă nu-l folosiți cu o consolă sau un PC, rezoluția HD e suficientă. Sunetul e clar dar și puternic motiv pentru care nu e nevoie de boxe suplimentare. Pentru vizionarea de filme aveți multe posibilități: prin mufă video, DLNA, WiDi, MHL ori de pe internet. Are toate acestea pentru că e un Smart TV.

Nu voi face o listă cu caracteristicile de imagine ori tehnologiile prezente, dar nu trebuie neglijată rata de refresh – 100 Hz. E importantă pentru cei care vizionează filme ori vor să se joace pe el. Are ceva mai multe USBuri și HDMIuri că doar e un Smart TV. Careacteristicile speciale le-am mai menționat anterior de aceea voi enumera doar pe cele care nu vi le-am zis: Miracast, Tag On Ready, DVR Ready, Simplink, Smart Share, Smart Home, magazinul de aplicații App Store, browserul web etc. Deci lista e destul de lungă și aplicațiile sunt mai multe decât decât instalate, adică puteți instala și altele pe lângă cele care sunt pe el.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ar fi toate acele caracteristici speciale, puteți folosi Skype cu o cameră web, WiDi (un fel de wireless HDMI), vizionarea imaginii televizorului pe telefon, MHL etc.

Minusuri: ecran HD.

Concluzie

Acest model LG 26LN460R e ideal pentru cei pasionați de tehnologii și care au și un telefon destul de performant. Nu vă recomand alternative la acesta deoarece în mare e foarte reușit, poate eu aș merge mai mult pe unul negru.

Lasă un comentariu