LG 26LN457B, televizor alb cu MHL

LG 26LN457B e un televizor LED decent în acest buget și care aduce MCI de 100 Hz, MHL, redare USB, sunet clar II și Triple XD Engine. Chiar dacă are doar 66 cm și o rezoluție HD, pot spune că se adresează celor care vor calitatea și nu o diagonală mare. Se observă că e pe alb iar dacă nu vă place culoarea, puteți alege varianta pe negru deoarece prețul și caracteristicile tehnice nu diferă. Vă recomand dacă aveți un dormitor sau o sufragerie bine luminată adică cu geamuri mari și pereții sunt pe o culoare deschisă la culoarea dacă nu chiar alb. Un teelvizor cu o diagonală de 26 inci nu ocupă mult spațiu de aceea îl puteți pune și pe birou. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e reușit chiar dacă nu e unul foarte îngust ca la modelele mai mari și nu vă recomand alt model doar dacă vreți ceva mai scump.

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Diagonala sa sugerează că poate fi pur unde doriți deoarece dimensiunile televizorului nu sunt foarte generoase. Sistemul audio incorporat își face bine treaba deoarece e destul de puternic, de claritatea sa se ocupă unele tehnologii cum e și sunet clar II. rezoluția HD pare suficientă pentru cei care nu vizionează filme 1080p sau nu vor să-l folosească pentru a juca jocuri.

MCI-ul acestui model e de 100 Hz, iar în cazul altor producători refresh-ul are o altă denumire. Playerul integrat vă poate scuti de nilte bani dar tot nu e la fel de performant ca unul extern. Ca și porturi are: slot CI, HDMI, USB, VGA, Scart etc. Nu are multe HDMIuri astfel că îl puteți conecta doar la un PC ori player și nu la mai multe în același timp.

Funcția MHL ține și de smartphone deoarece nu toate telefoanele au MHL. Cu aceasta puteți viziona conținut media de pe telefon iar telefonul se încarcă prin USB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sunet foarte clar, funcția MHL, intrare VGA, redare filme prin USB și calitatea imaginii.

Minusuri: nu are rezoluție FullHD.

Concluzie

Acest LG 26LN457B  poate fi următoarea alegere pentru camera voastră dacă nu țineți să luați ceva mare ci mai degrabă ceva mai mic dar cu dotări mai bune. Spun asta deoarece față de televizoarele care au fost lansate anul trecut, acestea oferă o imagine mai clară dar și un sunet mai natural (depinde și de calitatea filmului).

Te-ar mai putea interesa