LG 26LN450B, televizor de 66 cm cu MHL

LG 26LN450B e un televizor din noua generație care aduce îmbunătățiri tehnice, MHL și multe altele. Din păcate, e destul de scump pentru o diagonală de 66 cm și nici imaginea nu e una FullHD cum e în cazul modelelor de la Samsung. Pe de altă parte, oferă multe caracteristici bune: MCI 100 Hz, Picture Wizard II și Triple XD Engine. Deci calitatea imaginii e ireproșabilă iar funcția MHL e disponibilă doar pentru cei care au și telefoane inteligente cu această caracteristică. Mai precis, puteți conecta telefonul prin USB la TV și să-l folosiți ca media player extern. Bineînțeles, în timpul folosirii telefonul se încarcă. Un astfel de model are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Destul de subțire
Destul de subțire

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare e cea LED și e normal să fie așa pentru un televizor din 2013. Pe partea de sunet are difuzoare de 5 W fiecare, sunet clar II, Dolby Digital și altele. Rezoluția ecranului e de 1366 cu 768 pixeli, deci HD. Aș fi preferat o rezoluția mai mare pentru un televizor așa de nou, dar sunt puțini cei care vizionează filme la o așa rezoluție. MCI-ul de 100 Hz e foarte bun pentru că dă un plus de claritate.

E dotat atât cu tuner TV cât și un player multimedia integrat (pentru redarea conținutului media). Deci puteți să vă luați un stick de memorie pentru a stoca filme iar apoi să le vizionați pe acest televizor. Ar fi ideal unul cu interfață USB 3.0 deoarece viteza de transfer e mai mare (însă doar dacă și desktopul/laptopul are aceeași interfață).

Ca și porturi are un USB, un HDMI, VGA, Scart, ieșire audio, slot CI etc. Consumul e mic ca și al oricare alt LED și nu cred că joacă un rol important deoarece cei 38W reprezintă consumul maxim (ține de luminozitatea aleasă).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: imagine clară chiar dacă nu e foarte detaliată, pe lângă HDMI are și VGA (ideal pentru cei care au un laptop sau desktop mai vechi), mufă pentru căști, MHL, redare filme/poze/muzică prin intermediul USBului și Simplink.

Minusuri: ecran HD.

Concluzie

Acest LG 26LN450B e un televizor interesant și reușit din cele mai multe puncte de vedere și se adresează celor care vor un televizor modest pentru birou ori dormitor. Poate fi pus chiar și în sufragerie dacă aveți o măsuță mică și nu vreți un mini-cinema la voi acasă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 26LN450B, televizor de 66 cm cu MHL”

Comentariile sunt închise.