LG 26CS460

Televizorul LCD LG 26CS460 e unul din recomandările mele în acest buget deoarece are o diagonală de 66 cm, rezoluție HD și un preț atractiv. Îl recomand celor care au un laptop/netbook și nu sunt mulțumiți de unghiurile de vizibiltate/dimensiunea ecranului laptopului, nu sunt tare pretențioși (nu vor rezoluție Full HD) și celor care vor un LCD decent pentru vizionarea știrilor, emisiunilor TV și meciurilor de fotbal. O calitate mai bună e oferită de modelul 26LS3590 deoarece e un LED și deci are un contrast dinamic superior, consum redus dar și ceva mai multe culori. Alegerea e a voastră în funcție de bugetul dumneavoastră și necesități, dar ambele sunt la fel de noi și performante. 26CS460 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Caracteristicile sale audio sunt: Dolby MS10, sunet clar, Infinite Surround, Dolby Digital și două boxe de 5 W (x2). Pe partea de video vine cu o rezoluție HD Ready care e decentă pentru o diagonală de 26 inci dar și următoarele: Just Scan, corecție al aspectului, Picture Wizard II și Triple XD Engine. Deci calitatea imaginii va fi una peste așteptări și puteți viziona filme , seriale TV sau posturi TV în format HD deoarece are tuner TV digital DVB-T/C. Playerul său multimedia incorporat nu e cel mai grozav dar un media player extern ar rezolva acest inconvenient.

LG 26CS460 are conectivitate HDMI (două porturi), slot CI, USB, component și Scart. Aând în vedere că e un LCD și nu un LED, consumul e ceva mai mare dar nu cred că are mare importanță. Prezintă chiar și un senzor inteligent care reglează luminozitatea ecranului în funcție de intensitatea luminii din jur.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design elegant, patru ani de garanție (promoție limitată), preț atractiv, senzor inteligent, sunet clar și două HDMI-uri (laptop/media player).

Minusuri: lipsa VGA-ului (putea fi folosit ca monitor pentru PC-urile mai vechi, dar și HDMI e la de bun).

Concluzie

Acest televizor LCD LG 26CS460 din câteva puncte de vedere e o achiziție ideală dar care din păcate nu beneficiază de prea multe funcții speciale deoarece face parte din categoria celor accesibile. Alternative există, atât de la acest producător cât și de la alții, dar în acest buget eu îl recomand pe acesta. Dacă vă plac filmele și căutați o soluție pentru vizionarea lor pe acest TV, un media player ar fi ideal în special dacă vă luați unul cu Android (browser web, aplicații etc.) sau chiar și unul simplu.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 26CS460”

  1. Am luat acum 1 luna acest TV la o promotie cu 24 % reducere, dupa 2 zile l-am returnat si mi s-a inlocuit fara intrebari, din cauza ca emite un bazait fin, ca de transformator electric, atunci cand ecranul este pornit. Al doilea TV facea la fel, asa ca l-am dus in service, de unde l-am luat dupa cateva zile fara sa fi fost remediat, ca cica n-au primit raspuns de la LG; bineinteles ca nici nu am mai fost apoi contactat de nimeni. Pacat de imaginea, sunetul si caracteristicile TV-ului, dar acel bazait este de-a dreptul enervant si cand e liniste in jur, este perceput la un nivel si mai ridicat. Nu mai cumpar in viata mea produse LG.

Comentariile sunt închise.