LG 25UM65-P, monitor Ultra HD

Pentru cineva interesat de un monitor Ultra HD (rezoluție 2560 x 1080) recomand acest model LG 25UM65-P. Vine ca o alternativă la 29EA73 și 29UM65-P care sunt alte monitoare ultra wide la de LG. Ai alege acest model deoarece e mai ieftin decât modelele de care ziceam anterior, are panel IPS, iar puterea consumată e foarte mică – circa 30W.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu deloc mare. Cu atât mai mult cu cât e o noutate absolută. Mă întrebam și eu când vor apărea monitoarele cu Retina Display ori ceva de genul și uite că au apărut. S-ar părea că monitoare precum acesta sunt viitorul.
Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest periferic. Știu că arată cam ciudat, însă o să vedeți că e foarte practic când lucrezi cu multe ferestre ori vrei să vezi un film la calitate maximă.

Monitorul
Monitorul

Cred că era de subînțeles că aspectul imaginii e unul 25:9 și că diagonala e ceva mai mare – 25 inci. Ecranul a fost realizat cu tehnologie LED și IPS așa încât consumul de curent să fie unul minim, iar panoul IPS ajută la niște unghiuri de vizibilitate foarte bune (178/178 grade).

Față de alte modele acesta are multiple tipuri de conectori (DVI, HDMI și Display Port), boxe și o rezoluție foarte mare. Cam acestea ar fi plusurile. Se poate vedea foarte clar că pe partea de porturi digitale excelează.
Din păcate nu are VGA din cauză că e un monitor performant, iar dacă nu știți câte milisecunde are atunci trebuie știut că are 5ms. Ziceam de milisecunde deoarece în cazul porturilor digitale avem parte de un transfer mai rapid al informației vizuale.

În rest, dacă vrei un monitor care să arate bine și să fie util pentru acasă ori la birou atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. Plus că e cel mai ieftin monitor 4k de pe piață, oarecum (4k e 3840 × 2160 la 16:9).
Alături am pus și un clip așa încât dvs să vă faceți mai bine o părere despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa