LG 25UM58-P, monitor UltraWide IPS accesibil

Chiar dacă nu are cel mai bun timp de răspuns pentru gaming, LG 25UM58-P impresionează la capitolele calitate, dotări și design. Sincer, câte monitoare cu ecran 21 pe 9 veți găsi în acest buget? Cam puține… Nici nu prea ai cu ce să-l compari deoarece sunt multe tipuri de monitoare și fiecare vine cu avantaje și dezavantaje, astfel că nu prea găsiți modele aproape identice de la branduri diferite. Totuși, unele pot oferi mai mult decât altele în același buget și acele dotări vă pot fi de folos. Nu are sens să optați pentru un televizor prea dotat deoarece anumite dotări poate nici nu le veți folosi.

E alegerea corectă dacă vreți să faceți multitasking, să jucați jocuri, vizionați filme sau chiar să editați diverse clipuri video. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Diagonala sa e de 25 de inci, deci veți avea un spațiu de lucru generos. Rezoluția ecranului e foarte bună și nici nu putea fi alta – 2560 cu 1080 pixeli. Deci, rezoluția e superioară și se apropie de cea 4K, doar că e pe jumătate. Panoul monitorului e de tip IPS care oferă unghiuri de vizibilitate foarte bune, chiar maxime. Pot spune că are caracteristici tehnice foarte bune pentru jocuri, însă nu sunt cele mai bune de pe piață.

În acest preț, vi se oferă dotări foarte bune de aceea trebuie să alegeți un brand ca LG. Pot spune că raportul performanță/preț e foarte bun în acest caz, iar dacă nu vreți un ecrana atât de lat, veți găsi monitoare interesante și cu diagonală de 27 de inci.

Pe lângă cele două porturi HDMI, monitorul oferă și conector pentru căști (când nu vreți să deranjați pe cei din jur). Chiar dacă puteți înclina ecranul, unghiurile de vizbilitate sunt de 178 grade.

Păreri pro și contra

Una dintre cele mai mari avantaje oferite de acesta e dimensiunea ecranului, dar nu trebuie să uităm de restul caracteristicilor foarte bune: panou IPS, contrast ridicat, imagine UWHD.

LG 25UM58-P îl recomand oricui și acestea reprezintă viitorul alături de cele cu design curbat. Fiecare brand oferă modele cât mai competitive .

Te-ar mai putea interesa