LG 24MT49VW-WZ, televizor alb cu funcție monitor

Televizorul LEd de 60 cm de mai jos LG 24MT49VW-WZ poate ține locul vechiului monitor deoarece e suficient de mare, e dotat cu difuzoare de 5 W fiecare, tehnologie Flicker Safe pentru ochi (nu mai există pâlpâieli). Îmi plac televizoarele albe deoarece designul e mai bine evidențiat și arată foarte bine într-o cameră luminoasă și modernă. Suportul de montare pentru perete nu e inclus în pachetul televizorului, însă nu costă mult și cablurile pot fi mascate cu un canal de plastic.

Cât de bine arată montat pe perete alături de niște periferice albe, dar poate fi lăsat pe birou pentru că are un stativ numit ArcLine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată aproape ca un monitor doar că nu poate fi la fel de îngust, însă doar televizoarele mari pot fi mai subțiri deoarece dotările sunt mai bine distribuite. Difuzoarele stereo sunt o alegere bună dacă vreți să vizionați filme de la o distanță mică, însă cei pasionați de muzică ar prefera ceva cu bass.

Imaginea e una clară datorită rezoluției, unghiurilor de vizionare largi și tehnologiei de imagine Triple XD engine. Are exact porturile de care aveți nevoie și nu sunt nici prea multe. Are chiar și slotul CI+ pentru ca să puteți spune adio receiverului suplimentar, dar tot mai multe televizoare îl au pentru că a devenit o dotare standard.

Păreri pro și contra

Un televizor poate fi folosit ca monitor deoarece are conectorul video, un design compact și elegant, specificații tehnice plăcute, caracteristici speciale conforme: Motion Eye Care, Flicker Safe, mod cinema, mod Eye Comfort. Sunt incluse și ceva jocuri pe TV dar nu cred că interesează pe cineva, că doar nu veți pune acest televizor în camera copiilor. Prețul e foarte bun pentru ce oferă și cum arată, dar e loc de mai bine.

LG 24MT49VW-WZ îl recomand oricui, dar pentru o sufragerie aș alege o variantă mai mare cu dotări ceva mai bune. Acesta e conceput pentru cei care vor un monitor cu tuner incorporat dar iau în calcul și un astfel de televizor (e cam același lucru).

Te-ar mai putea interesa