LG 24MT49DT, televizor HD 60 cm

Televizorul LG 24MT49DT e unul dintre cele mai mici soluții oferite de acest brand și care poate fi pus chiar și într-o sufragerie. Nu e nevoie de un televizor foarte mare dacă nu aveți un buget mare și poate nu-l priviți de la o distanță mare. E bine să nu stați prea aproape de un ecran mare, de aceea există și variante de 60 cm. Există variante Smart cu sistem de operare WebOS, doar că devine inutil dacă nu aveți timp pentru el și poate preferați să folosiți un telefon pentru a căuta un anumit tip de conținut. Puteți conecta televizorul la un laptop dacă nu vreți să folosiți un stick sau HDD.

Cu alte cuvinte, televizorul poate fi folosit ca un monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din generația 2017, motiv pentru care are caracteristici tehnice foarte bune și tehnologii avansate. Difuzoarele sunt suficient de performante dar pentru încăperi mari, e nevoie de un soundbar performant care poate fi pus în fața televizorului. Nu are sens să luați un televizor mai mare deoarece calitate video e cam aceeași dacă vă rezumați la aceeași rezoluție – 768p.

Chiar dacă e mic, are multe caracteristici speciale: tehnologie Motion eye care, Triple XD Engine, mod jocuri, Flicker Safe, Key Lock și multe altele. Generațiile precedente nu aveau atâtea caracteristici, de aceea e timpul să optați pentru o variantă mai nouă.

Păreri pro și contra

După cum am precizat mai sus, acesta poate fi un monitor ideal chiar dacă nu are o rezoluție foarte mare. Poate că din poza de sus nu o să vă faceți o idee despre cum ar arăta acest model, dar sunt destul de multe televizoare care arată ca și acesta. Oricum, ele arată mult mai bine în realitate decât în poze și cele două piciorușe îi oferă o stabilitate mai bună decât un stativ clasic.

LG 24MT49DT costă destul de puțin pentru o diagonală generoasă, iar cu un buget puțin mai mare puteți alege unul de 80-81 cm. Dacă nu sunteți mulțumiți de software-ul oferit, se poate conecta un media player sau un laptop. Toate televizoare vin cu conector HDMI, dar nu și cablu.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 24MT49DT, televizor HD 60 cm”

  1. Buna. Puteti descrie cum demontam cele doua picioruse? Initial era sa punem televizorul pe mobila, ulterior am considerat mai buna montarea produsului pe perete. Insa nu reusim sa demontam piciorusele…
    Cu multumiri, Eva.

Comentariile sunt închise.