LG 24MT49DF, televizor cu mod Cinema

Unul dintre cele mai accesibile și performante televizoare marca LG e acest LG 24MT49DF care are un design plăcut iar dacă nu vă place piciorul, puteți alege să-l montați pe perete cu un suport. Modul Cinema seamănă puțin cu modul Gaming, deoarece mărește luminozitatea și contratul scenelor întunecate pentru o experiență de vizionare mai plăcută. Bineînțeles, veți folosi modul corespunzător pentru ce veți face pe el, dar mai puteți umbla pe la parametrii de imagine dacă nu sunteți mulțumiți de ceva. Designul acestei serii seamănă cu cel al seriei precedente, dar nici nu cred că sunt necesare anumite îmbunătățiri.

Veți găsi variante mai mici sau mai mari care arată cam la fel și finisajul negru lucios chiar e elegant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest televizor poate fi folosit cu ușurință de oricine deoarece nu prezintă un meniu foarte complex cum e la cele Smart. E dotat cu un tuner TV de tip DVB-T/C, conectori foarte buni, player multimedia integrat și un sistem audio decent. Difuzoarele sunt suficient de puternice, ținând cont că televizorul nu va fi pus într-o încăpere foarte mare. Caracteristicile tehnice sunt destul e bune pentru acest buget și nu cred că puteți să-i reproșați ceva.

Pachetul acestui televizor conține accesoriile clasice: telecomandă, cablu alimentare și manual de utilizare. Pe lângă acestea puteți opta pentru un kit de montare pentru perete dacă țineți să aveți un mobilier cât mai liber.

Păreri pro și contra

E un televizor accesibil cu specificații tehnice foarte bune, motiv pentru care nu văd de ce ați mai lua în calcul un brand necunoscut sau care nu e foarte popular. Acesta poate fi folosit ca monitor datorită conectivității și unor caracteristici speciale, însă nu poate fi comparat cu un monitor în același buget că doar are tuner TV.

LG 24MT49DF poate rula conținut 720p că doar are o rezoluție corespunzătoare și poate fi conectat chiar la un laptop dacă vreți să rulați conținut media ceva mai ușor. Mă gândesc că acest televizor va fi plasat în birou/dormitor, deoarece într-o sufrgerie trebuie un televizor ceva mai mare.

Te-ar mai putea interesa