LG 24MT45D-PZ, televizor LED HD de 60 cm

Televizorul LED LG 24MT45D-PZ e unul clasic adică fără caracteristici Smart ori tehnologie 3D. Arată foarte bine și chiar dacă e mai nou decât alte modele, designul acestuia nu e cu mult mai diferit. Poate fi folosit ca și un monitor ori dacă vi se pare prea mare, există și o variantă de 22 inci (aceeași serie). Chiar dacă nu are o imagine 1080p, precum un monitor cu diagonală similară, impresionează prin unghiurile de vizibilitate, contrast și ecran mare. Dacă-l vreți pentru a-l folosi ca un TV clasic (posturi TV), pentru a viziona filme ori pentru jocuri, e numai bun dacă nu alegeți conținut cu rezoluție peste 720p.

NU e cel mai bun televizor care poate fi folosit ca și monitor dar poate fi o alegere în acest sens deoarece televizoarele noi au intrare HDMI și VGA. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din față
Din față

A fost lansat anul acesta și oferă câteva îmbunătățiri dar nu foarte multe. Pe partea de sunet are 2 difuzoare de 5 W, ajustare volum și Virtual Surround. Diagonala sa poate fi observată și din numele său – 60 cm/24 inci. Imaginea e una HD dar poate că nici nu obișnuiți să vizionați conținut 1080p și oricum posturile TV sunt doar la calitate maximă HD.

Are un contrast dinamic mare, unghiuri de vizibilitate maxime, luminozitate bune și timp de răspuns satisfăcător. Dacă nu sunteți un utilizator cu pretenții mari și vreți ceva nou, e bine să știți că acesta e un televizor care vi se potrivește. Ca și porturi are VGA, USB, HDMI, Scart etc. Nu are multe USBuri ori HDMIuri deoarece nu e un televizor Smart dar cu un media player extern, se poate rezolva acest minus de porturi USB.

Caracteristicile sale speciale sunt acele moduri de imagine care ajustează diverse setări în funcție de ce faceți, intelligent auto, EPG, key lock, teletext etc.

Plusuri: îmi place cum arată, calitatea imaginii, sunet clar și puternic, diferite moduri, redare USB etc.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 24MT45D-PZ e o alegere iar cu un media player extern îi puteți mări funcționalitatea, adică nu mai e nevoie de un laptop sau de un PC în apropiere. Alternative sunt dacă nu vi-l permiteți pe acesta, există și monitoare/TV dacă vreți o rezoluție superioară pentru aceeași diagonală.

Te-ar mai putea interesa