LG 24MP59G-P, monitor gaming cu 1ms

Monitorul LG 24MP59G-P arată foarte bine și se potrivește destul de bine alături de o tastatură iluminată pe roșu și un mouse de gaming. Acesta merită ales alături de un desktop de gaming cum sunt cele de la Asus – Republic of Gamers. Stativul pentru masă are un design de tip „coadă de avion” și mi se pare destul de reușit în special cu acele finisaje pe roșu. Are tehnologie FreeSync deci se adresează celor cu configurații AMD, dar nu vă oprește să-l alegeți dacă vreți ceva bun și ieftin. Monitoarele cu G-Sync sunt destul de scumpe.

În general, monitoarele de gaming au un design diferit și care e ceva mai interesant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În acest buget nu veți găsi monitoare mai mari de 24 de inci dar nici nu are sens un model prea mare deoarece nu veți sta la o distanță mare de el. Poate părea mic, dar când veți viziona un film veți observa că aspectul 16 pe 9 permite să vedeți mai mult din filme și rulați filme 1080p datorită rezoluției ecranului. Un ecran cu format 4 pe 3 nu va afișa o imagine suficient de mare pentru un conținut cu un format diferit.

Panoul IPS oferă doar avansate dar nu e cel mai avansat de pe piață. În acest buget, veți beneficia de un timp de răspuns de 1ms, suprafață mată, refresh foarte bun, dar e loc de mai bine. Sunt prezente tehnologii care îmbunătățesc calitatea imaginii sau care vă protejează ochii: FreeSync‎ și Flicker Safe. Pachetul nu include foarte multe, dar spre deosebire de alte monitoare, acesta vine cu un cablu HDMI.

Păreri pro și contra

Un monitor performant poate fi folosit de orice tip de utilizator pentru că e bun pentru orice sarcină indiferent de dificultatea ei. Monitorul poate fi conectat la orice tip de PC deoarece oferă multe tipuri de intrări video, chiar și DisplayPort. Doar modelele foarte performante prezintă atâtea caracteristici speciale și nu ar trebuie neglijate dacă au preț atractiv.

LG 24MP59G-P se potrivește alături de orice desktop, iar dacă aveți unul cu placă video mai performantă de la Nvidia ar fi păcat să nu luați unul cu G-Sync.

Te-ar mai putea interesa