LG 24MP48HQ-P, monitor IPS 24 inci

Monitorul numit LG 24MP48HQ-P nu poate fi comparat cu unul clasic deoarece imaginea e mult mai clară la acesta, designul e Slim, are mod pentru citire (reduce lumina albastră), opțiuni de PIP (împărțire a imaginii) și tehnologia Flicker Safe. Poate fi folosit fără probleme și de cei pasionați de gaming, dar nu cred că ar fi cea mai bună alegere de pe piață. Doar că un monitor de gaming care să impresioneze costă mult mai mult pentru că oferă un timp de răspuns foarte mic și un refresh mult mai mare (în jurul valorii de 144 Hz).

Din poza de jos se poate vedea acest model și acel stativ nu oferă o stabilitate chiar atât de bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Imaginea e de aproximativ 24 de inci (mai precis, 23.8 inci), iar aceasta aduce după sine o rezoluție FullHD. Doar monitoarele sub 20 de inci sunt HD sau HD+. Chiar nu merită să luați un monitor mai ieftin decât acesta deoarece e inferior la multe capitole, iar IPS-uri sunt destul de populare ca și cele cu panou VA (există și derivate).

Îmi place că are finisaj anti-glare, astfel lumina nu se va reflecta din ecran. Ca multe alte monitoare, acesta oferă doar cablul VGA, iar eu vă recomand să folosiți unul HDMI că și așa multe media playere sau console au acest tip de ieșire video.

Păreri pro și contra

Caracteristicile tehnice sunt foarte bune în acest buget și nu puteți avea pretenții mai bune în acest buget. IPS-urile sunt foarte bune dacă vă interesează calitatea imaginii și se văd diferențele când rulați filme sau alt tip de conținut media. Stativul putea fi unul ceva mai lat pentru o mai bună stabilitate. Cu Flicker Free veți putea sta mule ore în fața sa deoarece ochii sunt mai protejați de pâlpâieli.

LG 24MP48HQ-P poate fi conectat la orice PC deoarece are două tipuri de conectori și e normal să aibă HDMI că doar are o imagine 1080p. Ar fi fost chiar păcat să fi avut doar VGA, deoarece prin acest conector se limitează calitatea imaginii. Dacă nu sunteți convinși că acest monitor ar fi ideal, am pus prezentarea de la final.

Te-ar mai putea interesa