LG 24MA53D-PZ, monitor cu tuner TV și panel IPS

LG 24MA53D-PZ e un monitor de 23.8 inci care vine ca o alternativă la 23MA53D-PZ și se recomandă prin tunerele TV digitale integrate, multitudinea de conectori și ecranul cu panou IPS. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un monitor care e ideal pentru sarcini multimedia și mai puțin pentru gaming deoarece timpul de răspuns e de 14 milisecunde.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea că e vorba despre un monitor negru cu un design modern. Poate fi montat de un suport și așa o să scăpați de picior… în cazul în care nu vă place cum arată. În pachet e livrată și o telecomandă, iar acest lucru cred că era important de precizat pentru că monitoarele fără tuner TV nu au așa ceva.

Monitorul
Monitorul

Caracteristici tehnice

Monitorul de față e unul cu un ecran de aproape 24 inci care e realizat cu panel IPS ceea ce presupune că imaginile sunt clare indiferent din ce unghi te-ai uita la ele. Iar, mulțumită rezoluției mari de tip Full HD o să vedeți filme Blu-ray fără pierderi de detalii. Și sunetul oferit de boxele integrate e unul bun, dar v-aș recomanda niște boxe 2.1 Logitech Z323 pentru un sunet și mai fidel. Normal că dacă aveți un buget și mai mare atunci puteți opta pentru boxe 5.1 care sunt și mai bune.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un preț deloc mare; are HDMI (iar dacă aveți nevoie de un port care nu dispune – VGA sau DVI – atunci puteți utiliza un adaptor); garanția e de 5 ani până pe 19 mai prin intermediul ofertei 5 ani garanție promoție pentru toată clasa premium LG Personal TV; are un consum foarte mic de curent de 33W; dispune de player multimedia pe USB (caracteristica depinde de varianta de monitor).
Contra: timpul de răspuns e cam mare.

Concluzie

Dacă te interesează un monitor care poate fi utilizat și pentur a te uita la televizor atunci modelul de față ar fi foarte bun. Vine doar cu porturi de ultimă generație, iar pentru cele care nu le are poți utiliza adaptoare compatibile. Garanția e una formidabilă dacă te încadrezi în perioada specificată. Eu aș recomanda și serviciul extra garanție pentru un plus de siguranță și comoditate.

Te-ar mai putea interesa