LG 24M45HQ, monitor LED 23.6 inci cu HDMI

Noua serie de monitoare LG a fost lansată de curând, iar LG 24M45HQ face parte din acestă nouă serie a anului 2014. Nu doar are un ecran de 23.6 inci, ci are rezoluție Full HD, porturi VGA (cunoscut și ca D-Sub) și HDMI, și unghiuri de vizibilitate de invidiat.. chiar dacă nu-i IPS.

Dacă te interesează prețul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un periferic foarte bun cu un design modern și unic în același timp. Piciorul are un design cam ciudat, iar dacă te deranjează atunci poți să montezi monitorul pe un perete prin intermediul Vesa.
Dacă analizăm imaginea de alături atunci o să vedem că arată mult diferit față de generațiile anterioare de LG-uri, dacă nu ar fi avut sigla atunci nici nu ne-am fi dat seama că e vorba despre un LG. Butoanele sunt poziționate într-o locație așa încât să fie ușor accesibile și să nu deranjeze vizual.

Monitorul
Monitorul

Modelul acesta are niște specificații de invidiat cum ar fi ecranul de aproape 24 inci, rezoluția 1920×1080 pixeli, unghiurile de vizibilitate 170/160 pixeli și disponibilitatea portului digital HDMI. Dacă la modelele IPS întâlnim 5ms, acesta are un timp de răspuns de 2 ms care o să ofere timpi de răspuns foarte buni.

O să apreciezi la acest model că arată bine, că nu costă prea mult, că are un ecran foarte mare și că are o putere consumată de 21W. Și că poate fi montat pe un perete e un lucru bun deoarece așa o să eliberați din spațiul de pe birou.
Din păcate nu are tuner TV și nici boxe, însă nu știu cât de utile v-ar fi fost aceste caracteristici.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii și că e un monitor deosebit. Calitatea imaginii e foarte similară cu cea a unui IPS, același lucru putând fi spus și despre unghiurile de vizualizare. Din această cauză e un model foarte bun pentru jocuri și pentru filme.

Lasă un comentariu