LG 24M45D, monitor LED de 23 inci

Puteți observa ușor că LG 24M45D e un monitor LED din generația nouă și e evident după aspectul său. Îmi place cum arată însă eu aș fi preferat un suport și mai elegant (poate chiar transparent). Există modele atât mai mari cât și mai mici, prețurile sunt diferite în funcție de alegerea făcută dar un monitor mare cum ar fi cel de 27 de inci, e mai scump (e normal să fie așa). Nu e vorba de unul cu IPS sau HDMI, dar există astfel de monitoare dar sunt mai scumpe. Acesta se adresează mai mult posesorilor de desktopuri deoarece are DVI și VGA. Există adaptoare, însă dacă vreți o intrare HDMI, mai bine luați direct un monitor cu HDMI.

Prețul său e foarte bun și după cum am zis mai sus, pentru dotări mai bune trebuie să depuneți un efort financiar suplimentar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Ca și caracteristici generale are: diagonală de 23.6 inci,rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli, iluminare LED, unghiuri de vizibilitate bune, iluminare de 250 cd/mp, timp de  răspuns de 5 ms și contrast dinamic mare. Toate acestea sunt foarte importante indiferent ce faceți pe acesta și nu cred că veți avea nevoie de altele mai bune dacă nu aveți un buget mai mare.

Alte dotări ale sale sunt porturile sau intrările video: DVI și VGA. Prin VGa se poate conecta la orice însă calitatea imaginii e limitată la rezoluție HD. De aceea există DVI sau alte porturi similare. Vă pot fi de folos dacă vă plac filmele, jocurile sau pur și simplu aveți nevoie de un ecran mare cu rezoluție 1080p.

Pe partea de consum nu am ce să-i reproșez, modele noi sunt tot mai fiabile și mai eficiente. Astfel că nu mai e nevoie să schimbați atât de des monitorul. Pentru cei care au un buget mai amre le recomand unul cu IPS, iar porturile sale nu au mare importanță deoarece poate nici nu aveți nevoie de HDMI, de exemplu.

Plusuri: îmi place cum arată, are intrare video decentă (DVI), poate fi pus pe perete, imagine clară și pentru gameri.
Minusuri: nu are HDMI.

LG 24M45D arată cam ca și restul monitoarelor recent lansate doar că fiecare aduce caracteristici speciale diferite. Deosebirile majore sunt la tipul panoului și la .

Te-ar mai putea interesa