LG 24M38A-B, monitor de 23,5 inci cu rezoluție Full HD

Monitorul LG 24M38A-B e unul pentru întrebuințări office, că e acasă sau la birou (poate fi utilizat în scopuri office deoarece vine cu suprafață ecran anti-glare, iar în acest fel ochii nu sunt obosiți așa de tare). Diagonala e una de 59,69 centimetri, iar rezoluția e una 1920×1080 pixeli.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un brand de top. Panoul de comandă e poziționat așa încât să fie ușor de accesat.

Avantaje

Vine cu o rezoluția mare a ecranului care ne va ajuta să vedem filme la calitate maximă… în special filme Blu-ray.
Are ecran cu suprafață anti-orbire așa încât să poți sta mult în fața lui fără ca ochii să obosească.
Poate fi montat pe perete prin utilizarea unui suport Vesa 100×100. Prin punerea sa pe un perete eliberăm din spațiul din cameră sau de pe birou.
Producătorul specifică prezența PIP și Screen Split. Picture in Picture e o funcție prezentă pe acest monitor care în trecut era prezentă doar pe televizoare foarte scumpe și presupune că puteți pune un clip în colț în timp ce citiți ceva.

Dezavantaje

Are panel TN cu unghiuri de vizualizare 170/160 grade. Ar fi fost mai bine să aibă IPS, dar probabil că dacă ar fi avut un astfel de panou atunci ar fi avut timpi de răspuns și mai mari.
Dacă te uiți la porturi atunci vedem că are doar VGA. Era bine dacă avea și HDMI. Cei mai mulți vor folosi doar VGA, iar prin incorporarea doar a acestui port se reduce prețul perifericului.
Timpul de răspuns de 5 milisecunde e cam mare și nu-l face prea bun la jocuri. Din această cauză ar fi bine să alegeți altceva dacă vă jucați jocuri costisitoare… un monitor de gaming costând undeva la 1000 lei și trebuie să aibă timp de răspuns de 1-2 ms și 144 Hz.

Concluzie

Dacă ești interesat de un monitor ieftin atunci îți recomand acest model 24M38A-B de la LG. Chiar dacă e ieftin, acesta e dus la standardele anilor 2016-2017.
Pentru a vedea mai bine televizorul am pus alături o vizualizare 360 grade.

Te-ar mai putea interesa