LG 24EN43VS-B, monitor LED de 24 inci

LG 24EN43VS-B este un monitor LED din noua generație de monitoare a anului 2013 și se remarcă printr-un design splendid, performanța în afișarea imaginilor și prețul deloc mare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar pe acești bani primim un aparat cu multiple porturi, certificări și un consum foarte mic de curent.
Eu l-aș cataloga drept monitor multimedia deoarece timpul de răspuns nu e tocmai optim jocurilor, fiind de 5 milisecunde. Filmele se vor vedea foarte bine, că e vorba de filme la înaltă definiție sau Full HD.

Aspect

Se poate vedea că e un model cu ecran mare și care are culoarea neagră. Piciorul nu arată deloc rău, iar dacă nu vă place atunci puteți să-l luați jos și să montați aparatul pe un perete deoarece dispune de VESA.

Monitorul
Monitorul

Caracteristici tehnice

Modelul 24EN43VS-B beneficiază de iluminare realizată cu LED-uri, ceea ce presupune economie de curent și culori realiste. Nu doar afișează o imagine foarte clară, ci are multe porturi cum ar fi VGA (nu prea înțeleg de ce mai pun VGA-ul la monitoare deoarece la televizoarele Samsung din 2013 am văzut că au renunțat la acest port), DVI și HDMI care te lasă să conectezi orice fel de desktop. Dacă nu ai un PC atunci ți-aș recomanda un Serioux Performance V10 deoarece s-ar potrivi de minune cu perifericul de față.

Păreri pro şi contra

Pro: imaginea e foarte clară ceea ce îl face ideal pentru filme (pentru filme la intensitate maximă recomand și un sistem audio LG DH3120P sau ceva de genul); consumul de curent e unul mic de 25W, iar acest lucru se datorează LED-urilor, dar și hardware-ului optimizat pentru un consum de curent cât mai mic; greutatea e una foarte mică, lucru care facilitează montarea pe un suport cu un efort minim.
Contra: nu are boxe și nici tuner TV.

Concluzie

Dacă-ți plac filmele atunci monitorul acesta o să te ajute să le vezi la o claritate extremă. E unul dintre cele mai bune monitoare cu panel TN de pe piață, iar dimensiunea ecranului e foarte mare (24 de inci sunt circa 60 de centimetri). Nu trebuie să faceți ceva setări pentru a-l utiliza în condiții optime deoarece e un model Plug and Play, iar dacă o să vreți să modificați ceva la setări atunci meniul OSD o să vă ajute foarte mult, fiind foarte intuitiv.

Te-ar mai putea interesa